26.08.2022
Dorian Popa, pagubit de hoti, la un concert. Ce i s-a furat artistului de pe masina: „Furaciunea nu te duce departe in viata” - VIDEO

Dorian Popa, pagubit de hoti, la un concert. Vloggerul este una dintre cele mai urmarite persoane publice din spatiul online, avand milioane de fani pe retelele sociale. Recent, acesta a povestit un episod mai putin placut prin care a trecut la un concert. Acesta a fost furat si, chiar daca paguba nu este mare, artistul s-a declarat complet dezamagit.

Dorian Popa, pagubit de hoti, la un concert. Dorian Popa este mereu activ pe retelele de socializare si pe micul ecran. Acesta a devenit cunoscut publicului larg pentru rolul pe care l-a avut in serialul Pariu cu viata, marca Pro TV. Ulterior, Dorian Popa s-a apucat de vlogging si a cunoscut un succes rasunator. Pe langa toate acestea, acesta este cunoscut si pentru activitatea sa in industria muzicala, printre cele mai populare piese ale sale numarandu-se „Inoata Chelutu”, „HATZ ” sau „Zile de vara”. Recent, artistul a fost pagubit, chiar in timpul unui concert.

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

Dorian Popa, victima hotilor la un concert. Artistul este complet dezamagit de ceea ce s-a intamplat si a tinut sa-i transmita un mesaj hotului, fiind de parere ca „furaciunea” te duce, in cele din urma, „in cusca”. Iata ce i s-a intamplat acestuia!

Dorian Popa suspecteaza ca, in timp ce se afla la un concert, hotii i-au furat capacele de la rotile din spate. Desi paguba nu este mare, artistul este dezamagit si sustine ca, pe viitor, isi va achizitiona mai multe seturi pentru a preintampina astfel de situatii.

„Sunt suparat cu spume! Mi-au furat capacelele de la roata, doar din spate pentru ca in fata vedea Cori.

La concerte Cori sta in masina si probabil vedea. Ce vagabonteala!  Deci, mi-a umflat roata din spate si i-am zis sa-mi puna capacelele la loc, ca doar ce le-am cumparat, acum vreo 3-4 saptamani, ca-l mananc cu fulgi cu tot. Si-mi zice: 'Ce capacele?'  Fiti atenti, aveam si eu capacele frumoase, sunt suparat rau. Dar stati linistiti ca o sa-mi mai cumpar, ca v-am spus ca nu sunt scumpe.

Saptamana trecuta a nascut, iar acum este nasa! Lidia Isac - in centrul atentiei la nunta finilor sai, alaturi de sotul sau, Radu Tarus: „Cei mai nebuni de frumosi” - VIDEO

Pe mine nu ma deranjeaza, sunt 50 de lei patru capacele din astea, muncesc ca sa pot sa-mi mai cumpar. O sa-mi iau 16 seturi ca sa le am si ca sa puteti fura voi”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

Artistul a tinut sa-i transmita si un mesaj celui care i-a furat capacele de la roti.

„In continuare nu intelegeti ca asta cu furaciunea nu te duce departe in viata. Si aia care au facut bani multi din furaciune, tot la cusca ajung. De ce furaciune, ma? Du-te si munceste si cumpara-ti!”, a mai spus artistul.

In urma cu un an, cantaretul a trecut printr-un alt episod nefericit. Masina acestuia, un Mercedes GLE 53 AMG, a fost lovita in parcare. Dupa acest incident, hotul ar fi dat bir cu fugitii.

Shia LaBeouf, dezvaluiri dureroase: a fost aproape sa se sinucida dupa ce fostele iubite l-au acuzat de abuz fizic si emotional: „Aveam o arma pe masa. Nu mai voiam sa traiesc"

„Este posibil sa se fi intamplat chiar in parcare, aseara, la sala. Eroarea, care vorbea despre camera masinii, este din faptul ca aceasta stema a fost sparta. Nu imi dau seama cum a fost sparta, grila pare in regula. Este clar ca cineva mi-a lovit masina. Trebuie sa mergem sa deschidem un dosar de dauna. Mi-a venit sa plang cand am vazut.

A fost sparta si s-a si dus inapoi. Imi sta inima in loc, ma ia durerea de cap. Cand am incercat sa deschid capota, am constientizat ca ceva s-a intamplat atat de puternic incat s-a rupt si manetuta asta, de nu mai puteam sa o deschid”, a sustinut Dorian Popa pe canalul sau de Youtube.

Articole din aceeasi categorie