18.09.2023
„Un fel de amenintare”! Patric Hanganu are parte de experiente neplacute la evenimente - VIDEO

Patric Hanganu este foarte activ pe social media si imparte cu urmaritorii sai atat evenimentele placute, cat si cele neplacute care i se intampla zilnic.

La unul din evenimentele sale recente, Patric Hanganu a avut parte de o neintelegere cu mirele. Patric a impartasit aceasta experienta si cu urmaritorii sai de pe social media: „Cel mai neplacut lucru pentru mine care a fost ieri este ca mirele mi-a spus ca noi o sa mai dam ochii, noi o sa ne mai intalnim. Si eu am spus ca noi nu o sa ne mai intalnim, eu nu mai vreau sa ne mai intalnim, asta a fost tot si el imi spunea ca o sa ne mai intalnim. Insa el este politist, asta a sunat ca o amenintare, ma prinde el vreodata si imi va arata mie”.

Interpretul a mai mentionat: „Dupa situatile pe care le-am mai avut cu unii politisti, mai multi dintre voi imi scriati ca Patric mai bine taci din gura, nu te lega cu dansii, schimba-ti numerele la masina. Nu inteleg de ce la noi se formeaza in societate o frica fata de politia noastra. Eu stiu ca politia este facuta ca pe noi sa ne apere drepturile, dar astia care fac abuz de serviciu si isi fac interesele personale prin prisma puterii date de la stat, astia nu sunt politisti. Eu de politie nu am frica, pe mine politia ma apara”.

La sfarsit, Patric a dezvaluit:„Daca cineva crede ca eu sunt dusmanul politiei, insa eu cu politia noastra adevarata si corecta intotdeauna m-am inteles si am prietenit. Chiar cu o saptamana in urma am cantat la un eveniment unde erau vreo 60 de politisti si am fost primit bine si eu m-am simtit bine alaturi de ei. Eu cu politia nu am avut niciodata probleme, doar cu politisti fake, cei care denigreaza imaginea politiei”.

Olia Tira – iubeste din nou! Interpreta a vorbit despre cum s-au schimbat lucrurile de cand a aparut cineva in viata ei: „Eu cred ca este cel care a fost menit sa fie, dar si cel...” - VIDEO

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Alexandrina Sandu – performanta mondiala! La doar 14 ani a obtinut locul 2 la concursul Dance World Cup, devenind a doua cea mai buna dansatoare din lume - VIDEO

Articole din aceeasi categorie