19.09.2023
Isi sarbatoresc zilele de nastere la o diferenta de doar o zi! Cine dintre membrii familiei Carnat au avut parte de surprize si felicitari - FOTO

Acum o zi, la data de 18 septembrie 2023, fiica Marinei si a lui Teodor Carnat, Tamia si-a sabatorit ziua de nastere. De asemenea, astazi, 19 septembrie 2023 si Manulla este sarbatorita.

„La Muti Ani fericiti, printesa lui tati!”, a scris Teodor Carnat acum o zi pe contul lui de Instagram si a adaugat o fotografie cu Tamia.

De asemenea, Teodor a pregatit si o felicitare pentru fiica cea mare.

Vera Nastasiu in bucataria „Chefi la cutite”! Ce a gatit antrenoarea de dictie, dar si cum au apreciat juratii farfuria - FOTO/VIDEO

„La multi ani Manuella! Ata de mandru sunt de Tine! Ai mostenit de la noi numai tot ce este frumos, dezvolta aceste calitati si vei trai o viata fericita”, a scris avocatul pe social media.

Sute de mesaje de felicitare au inundat sectiunea de comentarii de pe Instagram: „La multi ani sanatosi, frumosi, binecuvantati de Dumnezeu”, „La multi ani,fii fericita si mandra de familia ta”, „La multi ani, Manuela! Mult succes la scoala”, „O ador pe micuta aceasta! La multi ani fericiti”.

Marina Carnat a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 9 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 230 mii de urmaritori.

Colaborarea anului! Cleopatra Stratan va lansa o piesa impreuna cu Zdob si Zdub. Ce imagini au aparut pe social media - FOTO

Articole din aceeasi categorie