31.01.2022
Doina Danielean - despre cel care i-a schimbat viata, sarcina dupa cancerul de col uterin si cartea pe care urmeaza sa o lanseze: „Este o carte despre tot ce am trait eu, inclusiv cateva capitole sunt despre Spitalul Oncologic..” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost prezentatoarea radio - Doina Danielean. 

Pentru bloggerita se anunta un an al scutecelor. La 11 ani distanta, Doina va fi din nou mamica si se simte in al 9-lea cer de fericire.

Aceasta a povestit in cadrul editiei de vineri ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. „Este o sarcina usoara, pe alocuri grea, ca si pentru orice femeie. Cand esti insarcinata simti anumite chestii stranii care se intampla in corpul tau si pe care nu le poti nega. Oricat de mult nu am zbura in nori de fericire, totusi e o sarcina, e responsabilitate, care te impune sa fii mai atenta la tot ce faci, ce mananci si simti.”  spune ea. 

Aceasta mai are un baiat - Daniel, iar in curand va aduce pe lume o fetita. „La prima sarcina aveam 21 de ani, iar acum am aproape 32. In prima nu am stiut ce inseamna toxicoza, in a doua insa am ocazia sa o simt din plin.”  afirma Doina.

Iubita de 35 de ani a lui Brad Pitt, gest indraznet fata de Angelina Jolie!

Bloggerita a comunicat ca isi dorea de multa vreme o fetita si simtea inca din primele saptamani ce poarta sub inima.

Ea a mai spus ca frici nu are, insa se temea groaznic de un avort spontan. „Cea mai mare frica a mea toata perioada asta a fost pana dupa 27 de saptamani sa nu am parte de un avort spontan. Insa am incercat sa calmez asta si sa nu ma gandesc.” 

Sotul Doinei mai are o fiica. Aceasta insa spune ca in familia lor nu este loc de cuvantul „vitreg”, iar relatia si uniunea dintre ei este intr-adevar una foarte puternica. „Inca de cand ne-am intalnit am inteles ca am trecut prin incercari asemanatoare, ne miram in fiecare moment cat de similare ne-au fost sortile. Treptat noi ne-am imprietenit, la fel si copiii nostri, iar restul a venit de la sine.”, povesteste prezentatoarea radio.

A fost numita „cea mai sexy femeie din lume”, dar iata cum arata Keira Knightley intr-o zi obisnuita

Ea a mai adaugat ca in familia lor nu s-a insistat asupra termenilor de „mama” si „tata” insa totul a mers treptat, iar in prezent ea este mama pentru fiica lui Vasile, sotul sau, iar el este tata pentru Daniel. 

De asemenea, Doina Danielean a mai vorbit si despre cartea sa. Aceasta a scris o carte in proportii de 90%, iar in curand aceasta va fi tiparita si lansata. „Este o carte despre tot ce am trait eu, inclusiv cateva capitole sunt despre Spitalul Oncologic, care as vrea sa fie o motivatie pentru femeile care trec printre aceste momente. De aceea consider ca este o minune sa ai o sarcina dupa cancerul de col uterni.”  a adaugat ea.

Interpreta Dianna Rotaru - despre Eurovision 2022: „Oamenii mereu ma acuza ca eu pot da doar din buze. Pai uite ca eu cant si am sa cant toata viata mea, in ciuda voastra” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie