31.01.2022
Interpreta Dianna Rotaru - despre Eurovision 2022: „Oamenii mereu ma acuza ca eu pot da doar din buze. Pai uite ca eu cant si am sa cant toata viata mea, in ciuda voastra” - VIDEO

Invitata emisiunii „O Seara Perfecta” a fost interpreta si prezentatoarea ProTV Dianna Rotaru, care a cantat noua sa melodie, intitulata „My time is now”, pe care a prezentat-o la Preselectia Nationala „Eurovision 2022”. 

Piesa Diannei are un sens profund, dupa spusele sale. Este despre puterea de a fi aici si acum, despre puterea de a trece peste toate greutatile cu vointa, dorinta, credinta si de a fi un om cu valori.„Zic ca a venit timpul meu, pentru ca sunt regina vietii mele”. 

Melodia este in stil country. „Pe parcurs oricum s-au mai schimbat ideile, pentru ca nu doar eu decid. Este o intreaga echipa de productie din Suedia. O echipa frumoasa, tanara si ambitioasa”. 

Invitata spune ca, prin participarea la Preselectia Nationala „Eurovision 2022”, ea vrea sa demonstreze tuturor ca ea nu doar da din buze, iar acest lucru ea il arata si pe Instagramul sau, unde a postat mai multe filmulete video in care canta live aceasta piesa. „Vreau sa le mai inchid gurile celor care nu stiu sa se abtina de comentarii negative”. 

Dupa spusele sale, artistii sunt mai mereu blamati. Oamenii ii acuza ca ei nu pot canta. „Ei uite frate ca eu cant. Pe langa faptul ca sunt prezentatoare Pro TV, mai si cant. Sunt artista. Si am sa cant toata viata mea, in ciuda voastra”. 

Piesa pe care a prezentat-o data trecuta la Preselectia Nationala „Dale Dale”, a fost un hit, pe care multi il ascultau si il asculta si acum. Chiar daca nu a mers la Eurovision 2021, Dianna spune ca piesa sa a fost pe primul loc in topurile internationale, in special in Italia, unde ea era mereu difuzata la radio. „Vreau sa iti spun parerea mea despre Eurovision, ca nu concuram noi artistii, ci concureaza compozitorii. Iti dai seamana, ca nu vine lumea sa o vada pe Dianna Rotaru cat de frumoasa e si cat de ciufulita, vine lumea sa vada ce mesaj are Dianna pentru oameni, cu ce vine ea”.

In acest an, concurenta a fost foarte mare la acest Concurs National. „Uite chiar azi m-am intalnit cu concurentul meu numarul 1 - Maxim Zavidia. Imi este asa de drag”.

Dupa cum afirma interpreta, interesul sau principal nu este de a ajunge in Torino. „Pe mine ma intereseaza eu sa ajung, sa imi fac prestatia timp de 10 minute si sa ma duc apoi in Bucuresti. Nu vreau cu tot dinadinsul sa castig. Chiar nu este in interesul meu sa ajung pe scena din Italia. Piesa mea deja este foarte promovata in Suedia, de casa de productie. Eu sunt okay cu tot si nu imi fac griji”. 

Articole din aceeasi categorie