31.01.2022
A fost numita „cea mai sexy femeie din lume”, dar iata cum arata Keira Knightley intr-o zi obisnuita

Keira Knightley se numara printre cele mai de succes actrite britanice. Cu un ten de portelan si cu o silueta zvelta, actrita a fost votata, in 2006, cea mai sexy femeie din lume si a devenit imaginea Chanel. 

Keira Knightley, in varsta de 36 de ani, a fost nominalizata de doua ori la Oscar: in 2006, pentru Cea mai buna actrita in rol principal („Mandrie si prejudecata”) si in 2015 pentru Cea mai buna actrita in rol secundar („Jocul codurilor”). 

Reguli de frumusete pe care sa le urmezi in functie de zodia ta: „ Femeile Rac sunt faimoase pentru corpul atragator, asa ca poarta o rochie sexy si foloseste o lotiune de corp.”

In 2007, a castigat un premiu special ADA Award - Best Seduction, pentru filmul „Atonement”. Odata cu rolurile care au consacrat-o, Keira Knightley s-a impus si in lumea modei. Ea a devenit imaginea parfumului Coco Mademoiselle de la Chanel si a purtat adesea tinutele acestei case de moda pe covorul rosu. De asemenea, actrita s-a mai remarcat in rchii de la Valentino, Dolce & Gabbana, Simone Rocha sau Prada. 

Nicoleta Bezer - incendiara intr-un costum de baie, pe plaja din Bahamas. Vezi imaginile postate de bloggerita pe Instagram: „Sunt in visurile tale” - FOTO

Ca multe alte vedete, Keira prefera sa nu atraga atentia atunci cand iese in public. Spre exeplu, la o plimbare cu cei doi copii, vedeta a fost observata fara machiaj, in blugi, tricou si sandale.

Articole din aceeasi categorie