31.01.2022
Iubita de 35 de ani a lui Brad Pitt, gest indraznet fata de Angelina Jolie!

E forfota mare la Hollywood de cand se zvoneste ca Brad Pitt se iubeste cu celebra artista suedeza Lykke Li, in varsta de 35 de ani. Starul de 58 de ani are lipici la femei celebre, insa nu scapa de umbra Angelinei Jolie. Ce gest a facut vecina iubita fata de faimoasa actrita?!!!

Brad Pitt, relatie de iubire cu vecina de peste drum

Atunci cand esti putred de bogat, celebru si te mai ajuta si fizicul inseamna ca ai tras lozul cel mare, iar viata nu are cum sa fie altfel decat frumoasa. Asta cel putin din afara. Brad Pitt, spre exemplu, se bucura de o atentie deosebita, caci a iubit femei una si una, iar cu Angelina Jolie, un reper al frumusetii la nivel mondial, are 6 copii, dintre care trei natural.

Acum, pentru ca este singur si nelinistit, Brad Pitt s-ar fi cuplat cu artista suedeza Lykke Li, care are si ea un copil de sase ani cu fostul sot, Jeff Bhasker. Cei doi vecini au fost vazuti la masa intr-un restaurant, semn ca intre ei ar fi mai mult decat o prietenie, lucru confirmat de presa de peste hotare, scrie usmagazine.com.

Tot presa de afara spune ca, de fapt, pe cei doi ii leaga doar o prietenie, insa, pana la urma, de la prietenie incepe totul. Asadar si prin urmare, Brad Pitt si Lykke Li se cunosc bine, stau in acelasi cartier de milionari si ies la masa impreuna.

Cleopatra Stratan este pregatita de urmatoarea etapa din viata ei. Vedeta se gandeste sa devina mama: „Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetita. Cine stie, cand o vrea Dumnezeu” - FOTO

Gestul iubitei lui Brad Pitt fata de Angelina Jolie

Ce se discuta intens in aceste momente este faptul ca Lykke Li este fan Angelina Jolie, culmea, iar in 2018 a postat o fotografie cu ea pe contul ei de Instagram. Mesajul de pe Instagram „obisnuiai sa iubesti, obisnuiai sa iubesti, chiar si rul, nebunia mea, da” a devenit viral, in prezent, pe internet, dupa ce zvonul relatiei dintre Brad Pitt si Lykke Li a explodat.

Adevarul este ca, pana la urma, cine nu o poate iubi pe Angie? Starul de la Hollywood este o persoana discreta, modesta, cu trasaturi unice, face opere caritabile cu nemiluita, are grija de cei 6 copii, este o mama exemplara, nu epateaza si a reusit sa faca o cariera formidabila in productia cinematografica.

Keep with Click! daca vrei sa afli noutati despre viata vedetelor de afara, barfe de sezon si alte picanterii. Va tinem la curent si cu Brad Pitt si noua relatie, sigur mai apar si alte detalii de senzatie.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare pentru Mr. and Mrs. Smith, unde au avut roluri principale. Atunci, Brad Pitt era casatorit cu Jennifer Aniston. Ulterior, cei doi s-au implicat intr-o relatie, actorul a divortat de sotie, dupa care s-a casatorit cu Angelina. 

Reguli de frumusete pe care sa le urmezi in functie de zodia ta: „ Femeile Rac sunt faimoase pentru corpul atragator, asa ca poarta o rochie sexy si foloseste o lotiune de corp.”

Relatia lor a fost frumoasa o bucata buna de timp, insa au intervenit problemele, iar cei doi au divortat dupa ce Brad Pitt l-ar fi lovit in avion pe unul dintre copiii sai, intr-un zbor Franta-Los Angeles. Atunci, actorul a fost achitat de FBI si de asistentii sociali. Divortul a venit rapid, iar in 2018, Angelina Jolie si starul de la Hollywood au fost de acord sa aiba custodie amiabila, insa, ulterior, actorul dorea custodie comuna, pe cand Angie custodie exclusiva.

Articole din aceeasi categorie