23.06.2022
Doi moldoveni - jurati la Vocea Romaniei! Afla cine sunt ei si ce asteptari au de la concurentii celui de-al 10-lea sezon: „Cand am intrat in platou nu ma asteptam sa...” - VIDEO

Din toamna Vocea Romaniei revine pe micile ecrane cu un nou sezon. Marea surpriza este ca pe scaunele juratilor se vor regasi deja 2 moldoveni, interpreta Irina Rimes si solistul The Motans, Denis Roabes. Daca Irina a trait deja emitiile acestui show pentru Denis aceasta este prima experienta in calitate de antrenor la Vocea Romaniei. Cine sunt ceilalti jurati aflati dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Vocea Romaniei revine cu un nou sezon, cu noi concurenti, dar si cu noi antrenori. Solistul The Motans, moldoveanul Denis Roabes este pentru prima data pe scena Vocea Romaniei in calitate de antrenor. Recunoaste ca are emotii, dar totusi este pregatit sa faca fata provocarilor.„Am emotii, desigur, sunt om si eu. Chiar daca nu pare, dar sunt.”, a mentionat artistul.

Denis spune ca se va intoarce catre concurentul care are „Simt estetic si capacitatea de a transmite de pe scena.”

Ed Sheeran a obtinut despagubiri de 1 milion de euro dupa procesul in care a fost acuzat de plagiat

O alta moldoveanca care se regaseste printre antrenori este Irina Rimes. Chiar daca are deja experienta acestui show, artista este nerabdatoare sa traiasca din nou acele emotii. „Cand am intrat in platou nu ma asteptam sa am o bucurie atat de mare. Stiam cum e, dar dupa doi ani de absenta totul este mult mai intens. Pentru mine a devenit o necesitate show-ul asta. O sa fie un show din punct de vedere calitativ, foarte bun.”, a spus Irina.

Cealalta surpriza a noului sezon este echipa de jurati formata din Theo Rose si Smiley. Pentru prima data, artistii vor juriza concurentii impreuna. „Mie mi s-a parut ca trebuie un suflu nou pentru Vocea Romaniei. Din generatia noua mi se pare ca Theo este una din vocile cele mai importante. Este super autentica.”, a povestit Smiley despre Theo.

Katy Rain revine cu un nou stil melodic! Vezi cum suna melodia si textul inspirat de barbatii dependeti de telefon, dar si cum arata portretul barbatului ideal pentru ea - VIDEO

Din nou, pe scaunul antrenorului, il vom regasi pe Tudor Chirila. „Sunt sigur ca vocile sunt de 2 ori mai bune decat in 2019. Sunt dispus sa lupt mult pentru un concurent.”, a spus compozitorul.

Brad Pitt si-a socat fanii cu ultima aparitie intr-o revista: “Arata ca si cum ar fi murit”

Articole din aceeasi categorie