23.06.2022
Katy Rain revine cu un nou stil melodic! Vezi cum suna melodia si textul inspirat de barbatii dependeti de telefon, dar si cum arata portretul barbatului ideal pentru ea - VIDEO

Cu un „deliciu” de piesa si cu o dispozitie de invidiat interpreta Katy Rain a aparut in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Desi ne-a obisnuit cu piesa mai lente si triste, piesa Maserati abordeaza un cu totul alt stil, iar mai multe aflam chiar de la interpreta. 

Daca candva demult  barbatul venea acasa, mergea direct pe canapea si se uita la TV, astazi Katy Rain spune ca e la fel, dar TV-ul a fost inlocuit de telefon, fapt pe care l-a tot repetat in cadrul melodiei sale.

„Maserati este despre un fenomen, cu care si barbatii si femeile se confrunta. Desi poate fi piesa asta si altfel interpretata, in sens ca pune-te pe roade, adica da din coate.” , a explicat ea.

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

Katy Rain spune ca de cand a inceput razboiul din Ucraina a fost foarte afectata si nu a putut scrie nimic timp de 3 luni: „In perioada asta, nu am putut, 3 luni nu am compus nimic. Pana acum 2 zile, cand am compus chiar 4 piese. Nici macar pe tematica pentru a accentua ce se intampla in lume nu voiam, imi doream sa ridic spiritele si cred ca cu piesa aceasta am reusit.” , explica Katy.

Katy a schitat si portretul unui barbat potrivit pentru ea: „Nu o sa zic ceva iesit din comun, dar apreciez foarte mult atunci cand barbatul este destept. Aspectul fizic sincera sa fiu nu prea ma intereseaza si nu pot fi cumparata cu asta.”

Pentru vara, Katy spune ca isi doreste foarte mult sa mearga la mare, asta chiar daca nu are inca nicio idee unde.

Brad Pitt si-a socat fanii cu ultima aparitie intr-o revista: “Arata ca si cum ar fi murit”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie