23.06.2022
Brad Pitt si-a socat fanii cu ultima aparitie intr-o revista: “Arata ca si cum ar fi murit”

Cel mai nou numar al revistei GQ a creat controverse printre fanii lui Brad Pitt. Imaginea artistica i-a derutat pe admiratorii actorului, care l-au crezut… “mort”.

In anii ’90, Brad Pitt a fost desemnat “cel mai sexy barbat in viata” de catre revista People. Acum, pe coperta GQ, nu pare tocmai… viu. Brad Pitt pluteste pe apa, e palid si fara expresie, ca un cadavru. Cu o soparla misunand pe el, Brad Pitt ne duce cu gandul la Kylie Minogue in clipui piesei “Where the wild roses grow”.

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

Fanii nu au fost tocmai incantati cand si-au vazut sex simbolul intr-o asemenea ipostaza si au comentat pe pagina de Instagram a revistei.

“Arata ca o statuie de ceara care se topeste”.

“Baiatu’ pare ca zace intr-un cosciug”.

“Brad Pitt arata ca si cum ar fi murit”.

“Nu seamana deloc cu Brad Pitt!”

“Arata infricosator!”

“De ce l-au facut sa arate ca un cadavru?”

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

Acestea sunt doar cateva din miile de comentarii ale fanilor dezamagiti de pictorialul cu Brad Pitt.

Articole din aceeasi categorie