25.09.2023
Dianna Rotaru va aduce pe lume o fetita! Cand urmeaza sa nasca, dar si cum se simte viitoarea mamica - VIDEO

Insarcinata in al treilea trimestru, Dianna Rotaru a dezvaluit in cadrul emisiunii iSanatate daca va avea fetita sau baietel.

La intrebarea: „In cate saptamani esti?”, Dianna a raspuns: „Deja am intrat in trimestrul 3”.

De asemenea, in cadrul emisiunii, Dianna Rotaru a povestit cum se simte, dar si cat de mult s-au schimbat lucrurile in viata ei de cand este  insarcianta. „S-au schimbat lucrurile spre bine pentru ca aceste schimbari mi le-am dorit foarte mult. Am simtit personal unele schimbari in corpul meu. Foarte multi ma intreaba unde este burtica. Eu am grija sa o ascund. Luna decembrie vine cu surprize de la Mos Craciun. Sa dea Domnul sa fie totul bine in continuare asa cum a fost”, a spus interpreta si fosta prezentatoare a emisiunii Gusturile se Discuta.

Daniela Cheltuitor a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu bebelusul chiar din sala de nasteri - VIDEO

„Niciodata in viata mea nu am dormit la pranz, dar acum dorm. Eu nu stiam pana acum ce inseamna odihna”, a mai spus Rotaru.

Si-a vazut visul cu ochii! Oleg Spinu a cantat alaturi de Andra la concertul Traditional 2: „I-am promis ca o sa-l iau cu mine aici, la Bacau” - FOTO/VIDEO

Prezentatoarea emisiunii iSanatate a tinut sa o intrebe pe Dianna Rotaru si care este sexul viitorului ei copil. „Dar nu ti-ai dat seama dupa pantofii roz?”, a raspuns artista si a zambit, semn ca va aduce pe lume o fetita.

Diana Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si fosta prezentatoarea a emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Marco Ballerini - tot mai indragostit! Ce imagini, dar si ce mesaje a publicat arhitectul pe social media - FOTO

Articole din aceeasi categorie