25.09.2023
Si-a vazut visul cu ochii! Oleg Spinu a cantat alaturi de Andra la concertul Traditional 2: „I-am promis ca o sa-l iau cu mine aici, la Bacau” - FOTO/VIDEO

Oleg Spinu este concurentul care s-a clasat pe locul 3 in marea finala Romanii au talent 2023. Dupa prestatia lui din competitie, Andra i-a promis ca il va lua cu ea la concertul Traditional 2 de la Bacau, pe 22 septembrie. Acum 3 zile, Oleg si-a vazut visul cu ochii, cantand impreuna cu celebra cantareata pe aceeasi scena. 

Vizita lui Oleg Spinu la Bacau s-a lasat cu peripetii, dupa cum a mentionat Andra:

„El vine din Chisinau. Are 16 ani si astazi si-a dat seama la vama, ca nu mai are pasaport valabil. Va dati seama ca a trebuit sa se intoarca inapoi, sa-si faca repede pasaportul si sa si ajunga la concert. Ce credeti? A ajuns. E un baiat extrem de talentat. Sunt sigura ca l-ati vazut la Romanii au talent si vreau sa-l primiti cu aplauze pe Oleg Spinu. I-am promis ca o sa-l iau cu mine aici, la Bacau”, a spus cantareata in timpul spectacolului.

Andra si Oleg Spinu au cantat piesa „Bine-i sade mesei mele” din repertoriul artistului moldovean Ion Paladi

„Promisiunea e promisiune”, a scris Andra in dreptul imaginilor postate pe pagina de socializare. 

Irina Rimes, imagini de vis din vacanta cu iubitul: „Esti frumoasa ca o orhidee!” - FOTO

Timbrul sau cald si bucuria cu care canta i-au adus fani din toata Moldova, dar si din Romania. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special.

La Romanii au talent 2023, a venit ca sa arate lumii ca este un om bun si un „doctor al sufletului” prin muzica sa. Oleg a ajuns rapid la inimile telespectatorilor, care l-au votat in prima semifinala si i-au oferit un loc in marea finala Romanii au talent. Andra a fost atat de impresionanta de momentul oferit de Oleg in semifinala, incat l-a invitat sa cante alaturi de ea la Traditional 2 de la Bacau. 

Horoscop 25 septembrie 2023. Zodiile care nu stau foarte bine la capitolul emotii

Articole din aceeasi categorie