25.09.2023
Marco Ballerini - tot mai indragostit! Ce imagini, dar si ce mesaje a publicat arhitectul pe social media - FOTO

Recent, Marco Ballerini a dezvaluit ca iubeste din nou si are o noua relatie dupa despartirea de fosta sotie. Vezi in articolul de mai jos ce imagini, dar si ce mesaje publica arhitectul pe pagina sa de Instagram.

Omul de afaceri, Marco Ballerini in ultima perioada ii dedica iubitei lui tot mai multe mesaje romantice pe care le publica pe social media.

„Fericirea este un dar si smecheria nu este sa o astepti, ci sa te bucuri cand vine”, a scris Marco in descrierea imaginii.

Daniela Cheltuitor a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu bebelusul chiar din sala de nasteri - VIDEO

O alta fotografie publicata de Marco este una alb negru, din oglinda unui lift, cei doi fiind imbracti elegant.

Iar in descriere acesta a mentionat:„Daca ai un ideal in fata ta, nu te vei pierde niciodata in calatoria vietii”.

Dan Ionita va deveni tatic! Cum a facut marele anunt: „Mereu am fost sincer si deschis cu voi...” - FOTO

Insa in sectiunea comentarii parerile sunt impartite, astfel sau format doua tabere. Cei care ii respecta alegerea: „Cat de frumoasa si speciala este aceasta fata, te reprezinta.”, „Sunt indragostita de voi! Aratati perfecti! Ma regasesc in aceasta poza cu sotul meu! Suntem la fel!”, „Fiti o pereche mereu si oriunde!”. Si cei care ii scriu mesaje rautacioase: „Faceti prea mult show pentru inceput, iubirea si implinirea o intelegi cu adevarat cand trec niste ani, acum e pasiune.”, „Paradoxal, dar seamana cu Diana, varianta mai tanara”, „Ce repede te-ai combinat”.

Marco Ballerini este un arhitect italian. Acesta a divortat recent, de femeia de afaceri, Diana Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris.

Un nou videoclip pentru Yuri Neghin de la Victoria Rosca - VIDEO

Articole din aceeasi categorie