25.09.2023
Daniela Cheltuitor a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu bebelusul chiar din sala de nasteri - VIDEO

Daniela Cheltuitor si sotul sau au devenit parinti pentru a 2-a oara. Bloggerita a nascut un baietel de nota 10, pe data de 23 septembrie 2023.

Despre faptul ca a nascut, Daniela a anuntat prin intermediul unui filmulet de pe pagina sa de TikTok. 

Insa bloggerita a mai publicat si cateva secvente video din ziua in care a inceput nasterea si pe pagina sa de Instagram. Alaturi de Daniela a fost mereu sotul acesteia care a ajutat-o foarte mult.

Postarea a adunat in scurt timp o multime de aprecieri si comentarii in care prietenii virtuali felicitau familia: „Recuperare usoara si sa fiti sanatosi cu toti”, „Este cel mai frumos moment pentru o mamica”, „Felicitari, sa fiti sanatosi”.

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 100 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021. Cei doi au fetita pe nume Eva, iar acum Cheltuitor este insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Articole din aceeasi categorie