10.10.2022
Dianna Rotaru - la inaltimea tuturor asteptarilor! Prezentatoarea ProTV din nou isi uimeste fanii: „In aceasta catastrofa emotionala am cantat o melodie” - VIDEO

Prezentatoarea emisiunii „Gusturile se Discuta” si interpreta Dianna Rotaru a mers recent in vacanta in Turcia. Acolo, artista a decis sa faca ceea ce nu a avut curajul sa faca mai inainte. Este vorba de sportul Parasailing, iar ce presupune acesta, vezi in filmuletul de mai jos, care a fost publicat de catre interpreta pe contul sau oficial de Instagram. 

Potrivit Diannei Rotaru, acest moment ea l-a asteptat foarte mult timp. „Astazi am facut un lucru pe care il asteptam de mult timp”. 

Cristina Miron - de nerecunoscut in noile fotografii publicate pe retelele sociale! Bloggerita a demonstrat ca totul este posibil, caci a slabit considerabil: „Sunt intr-o continuu transformare...” - FOTO

Interpreta a facut 10 minute de Parasailing. „Pentru cei ce nu stiu, activitatea presupune atasarea turistului la o parasuta normala, in timp ce este tras de o barca pe mare”.

Artista a urcat pe aripile vantului la 200 de metri deasupra marii si, dupa spusele sale, de sus a avut o priveliste nemaipomenit de frumoasa. „Am vazut niste privelisti senzationale intinse pe coasta infinita a Marii Mediterane”.

Dianna Rotaru a mentionat ca adrenalina a fost mare, iar gandul caderi libere de la acea inaltime o facea sa strige de frica. „Ne-am tinut bine de legaturi si in aceasta catastrofa emotionala am cantat o melodie preferata cu Violeta. Cine a mai facut asta macar o data in viata?”. 

Ion Paladi este omagiat! Ce mesaj i-a transmis nasul sau, Corneliu Botgros, cu ocazia implinirii a 38 de ani: „La multi ani Ioane. Cu drag te felicit” - FOTO

„Suntem la inaltimea tuturor asteptarilor”, a mentionat Dianna Rotaru intr-un story. 

Diana Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

A facut din sport un stil de viata! Jurnalistul Catalin Ungureanu iti demonstreaza ca poti arata bine fara a investi bani sau a frecventa la sala de forta: „I-am avut in calitate de modele pe tata si fratele meu. Stiam ca vreau sa arat altfel” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie