10.10.2022
Ion Paladi este omagiat! Ce mesaj i-a transmis nasul sau, Corneliu Botgros, cu ocazia implinirii a 38 de ani - FOTO

Indragitul interpret de muzica populara, Ion Paladi isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.

Nasul sau, Corneliu Botgros nu a ratat ocazia de a-l felicita pe acesta chiar din primele ore ale diminetii.

„La multi ani Ioane. Cu drag te felicit. Sa fii sanatos, plin de optimism. Sa-ti traiasca familia ta si realizari cat mai frumoase in continuare.”, a scris intrumentistul pe pagina sa de Instagram. 

De asemenea acesta a publicat si cateva fotografii cu Ion Paladi care au reusit deja a adune aprecieri din partea fanilor celor doi.

Cafeaua Frappe a depasit granitele Greciei, fiind acum una dintre cele mai iubite bauturi din lume! Afla cum poti pregati rapid si usor aceasta cafea delicioasa: „Chiar daca e toamna, oamenii comanda frappe” - VIDEO

Ion Paladi este un interpret de muzica populara din Republica Moldova. A inceput sa cante la varsta de 11 ani, cand isi insotea tatal la nunti.

In perioada 2000–2004 a studiat la Colegiul Republican de Muzica „Stefan Neaga”, iar intre 2004 si 2008 studiaza la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, specialitatea „Dirijat Cor Academic”. In august 2010 interpretul s-a casatorit cu Veronica Bolgari. Cei doi au un fiu pe nume Lucian.

Cel mai asteptat eveniment sportiv al momentului, la Chisinau! Ce detalii a oferit antrenorul de kickboxing, Alin Falcusan: „Aducem la Chisinau un luptator care cred eu ca este foarte interesant, este vorba despre cel mai inalt luptator din Europa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie