10.10.2022
Cristina Miron - de nerecunoscut in noile fotografii publicate pe retelele sociale! Bloggerita a demonstrat ca totul este posibil, caci a slabit considerabil: „Sunt intr-o continua transformare...” - FOTO

Anterior, bloggerita Cristina Miron a mentionat in cadrul unui interviu ca, din cauza unor probleme de sanatate ea trebuie sa tina un regim si sa se alimenteze sanatos mereu. Si se pare ca tanara nu si-a incalcat regimul nici pentru o clipa, pentru ca acum ea arata nemaipomenit de bine. Vezi mai jos cat de mult s-a schimbat Cristina. 

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Miron a publicat o imagine in care vedem cat de mult a slabit.  

In fotografie o vedem pe bloggerita intr-o rochie neagra mulata, care i-a accentuat silueta. Deasupra, tanara a ales sa imbrace un top cu maneci, transparent. De asemenea, Cristina a adaugat tinutei sale o geanta neagra. 

A facut din sport un stil de viata! Jurnalistul Catalin Ungureanu iti demonstreaza ca poti arata bine fara a investi bani sau a frecventa la sala de forta: „I-am avut in calitate de modele pe tata si fratele meu. Stiam ca vreau sa arat altfel” - VIDEO

„Voi deja v-ati prins ca sunt intr-o continua transformare si nu este vorba doar de slabit, dar si de feminitatea pe care nu credeam ca o am, eu je sunt Miron yo, da cand colo rochii, tocuri, trali vali. Mai in scurt, drumul e interesant si rochiile au aparut inainte de a slabi daca ceva, ca acus se incepe toti sa-mi scrie ca asta e de la slabit”, a scris bloggerita. 

De asemenea, tanara a mentionat ca in acest lucru pe ea o ajuta nutritionista sa. „Multumesc ca ma tii in kalgoci cum s-ar zice si esti mereu acolo pentru mine. Stii cand am venit la tine ti-am zis nie nii totuna de slabit eu vreau sa fiu sanatoasa si tu ai zis ca slabitul o sa vina ca bonus Ap da, e un Bonus tare placut”, a adaugat Cristina.

Emotiile l-au coplesit! Martin Budurin a lansat o noua melodie, in care canta despre satul sau natal: „Cand merg acolo, hoinaresc prin amintiri” - VIDEO

Si internautii au apreciat mult schimbarea sa. Acestia i-au scris multe comentarii frumoase langa publicatia sa: „Mironcik esti tare bravo, motivezi multa lume la sigur prin felul tau de a fi, asa sincera cu tine insuti”, „Eu te ador asa cum esti, cu rochii fara rochii, slaba ori grasa mii tot una”, „Esti superba, esti energica si pozitiva. Schimbarile te prind de minune, continua tot asa”, „Ai slabit foarte mult”, „Esti minunata, bravo”, „Super transformare!”. 

„Dupa vreo cinci zile de regim, m-am gandit ca gata, pana aici a fost, dar dupa aia deja m-am obisnuit cu ideea aceasta. Cred ca eu psihologic m-am adus la starea asta ca totusi sa tin acest regim in continuare”, a mentionat Cristina in cadrul unui interviu anterior. 

Cel mai asteptat eveniment sportiv al momentului, la Chisinau! Ce detalii a oferit antrenorul de kickboxing, Alin Falcusan: „Aducem la Chisinau un luptator care cred eu ca este foarte interesant, este vorba despre cel mai inalt luptator din Europa” - VIDEO

Cristina Miron este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Tanara are studii in jurnalism si a fost prezentatoare a unei emisiuni, la un alt post TV din Moldova. Este activa pe retelele sociale, in special pe Instagram, unde are o comunitate de peste 25 de mii de urmaritori. 

Articole din aceeasi categorie