10.10.2022
A facut din sport un stil de viata! Jurnalistul Catalin Ungureanu iti demonstreaza ca poti arata bine fara a investi bani sau a frecventa la sala de forta: „I-am avut in calitate de modele pe tata si fratele meu. Stiam ca vreau sa arat altfel” - VIDEO

Poti arata bine cu bani putin sau chiar gratuit. Tot de ce ai nevoie este niste vointa, putin timp liber, organizare si un scop bine determinat. De asta este convins jurnalistul Catalin Ungureanu. Tanarul se deplaseaza doar cu bicicleta, se antreneaza zilnic la terenurile sprortive din parc, acasa sau la birou, mananca echilibrat, iar aceste lucruri ii garanteaza o forma fizica de invidiat. La un antrenament in parc alaturi de Catalin a fost si reporterul PRO TV, Iulia Deliu, ce a iesit, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Se antreneaza oriunde, oricand, indiferent de conditiile meteo sau timpul pe care il are la dispozitie. „Imi place sa fac exercitii cu greutatea propriului corp. Aceste exercitii le poti face oricand si oriunde. Nu ai nevoie de bani, sala, suplimente care de multe ori se dovedesc a nu fi foarte bune pentru corp. Este important doar sa fii suficient de motivat. Eu nu pun accent pe alimentatie, am nococ de un metabolism bun, dar pe langa asta mai fac si miscare.”, a mentionat jurnalistul si autorul Catalin Ungureanu.

Si-a transformat viata intr-o activitate sportiva contiunua si incearca sa promoveze acest lucru peste tot. „Eu am bicicleta, practic nu urc in transportul public decat atunci cand plec din oras. In general merg pe bicicleta sau pe jos. Fac sport mereu. Imi transform viata intr-un exercitiu fizic contunuu.”, a spus Catalin.

Cel mai asteptat eveniment sportiv al momentului, la Chisinau! Ce detalii a oferit antrenorul de kickboxing, Alin Falcusan: „Aducem la Chisinau un luptator care cred eu ca este foarte interesant, este vorba despre cel mai inalt luptator din Europa” - VIDEO

Intrebat cum a facut sa indrageasca sportul, jurnalistul a recunoscut: „O sa-mi spui tu dupa cum te simti. In cazul meu si a multora, mintea gandeste altfel dupa antrenament.”

Catalin Ungureanu a povestit si despre lucrul care l-a motivat pe el sa faca sport. „Vrei sa-ti recomand sa fii hartuita de cativa baieti la 12 ani? Probabil nu, pentru ca asta a fost unul dintre motive pentru mine atunci cand a fost vorba de sport. De asemenea i-am avut in calitate de modele pe tata si fratele meu. Stiam ca vreau sa arat altfel.”

De la sport trecem la o alta pasiune a jurnalistului. De curand, la Iasi, Catalin a lansat cartea „ Intr-o zi. Teoria pumnului in moaca”.

Sunt impreuna de trei ani, iar recent au devenit sot si sotie! Doina Sulac a recunoscut ca sotul sau, Isidor Tanase, a cucerit-o cu vocea si talentul sau: „Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, dupa tatal meu” - VIDEO

„In curand o voi lansa si la Chisinau. Am cumva emotii in anticiparea evenimentului. Vrau sa iasa frumos.”, a spus jurnalistul.

Articole din aceeasi categorie