19.12.2023
Dianna Rotaru - dezvaluiri sincere despre nasterea primului sau copil! Medicul obstetrician, Elena Parpaut: „Cezariana nu se face la alegere, se face strict la indicatii” - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost Dianna Rotaru alaturi de doctorita care i-a asistat nasterea Elena Parpaut.

La doar doua saptamani dupa nastere, Dianna Rotaru in platoul emisiunii a dansat si cantat. Iar intrebarea Anisoarei Loghin catre doctorita interpretei a fost daca si-a cerut permisiunea sa faca acest lucru, Elena a mentionat: „Nimeni nu cere permisiunea, noi i-am permis sa faca miscare, deja alegerea este a ei, desigur ca cu limita, nu chiar sa sara cu parasuta”.

„Eu pe tocuri am urcat doar acum 3 minute, nu pot sa stau prea mult pe tocuri, sa nu creada oamenii ca sunt robotel, nu rezist deoarece incep sa ma doara picioarele pentru ca toata perioada asta am purtat incaltaminte foarte comoda, mai mult ghete iar pe tocuri am urcat de cateva ori doar”, a mentionat Dianna.

EXCLUSIV! Dianna Rotaru si iubitul ei au anuntat numele fiicei lor: „A venit din dragoste, a venit din pasiune” - VIDEO

Dianna a adaugat doar 8 kilograme in sarcina, iar acesta a fost un lucru bun. Doctorita a decis ca Dianna sa nasca prin cezariana: „Cezariana nu se face la alegere, cezariana se face strict la indicatii, sunt indicatii absolute si relative, in cazul Diannei au fost mai mult relative toate indicatiile dar au fost mai multe care cred eu ca nu este frumos sa le vorbim in public”.

Dianna a devaluit ca imediat dupa a fost: „A fost foarte greu pentru ca a fost pentru prima data in viata mea cand m-am dat pe patul de operatie si la fel am primit observatii din partea doamnei Elena sa tin spatele drept. Aici nu exista sa stai o saptamana in pat, in general dupa cezariana doctorita recomanda mai multa miscare”.

Noi detalii ingrijoratoare despre starea de sanatate a lui Bruce Willis. Ce au declarat apropiatii actorului

Alaptarea ajuta la recuperarea rapida, nu conteaza daca este cezariana sau nastere naturala.

Foarte multe femei sunt interesate de cum si-a revenit Dianna dupa nastere, iar Elena Parpaut a mentionat: „Totul depinde de sanatatea doamnei, in primul rand foarte mult conteaza alimentatia corecta, deci alimentatia corecta nu inseamna ca nu se poate paine”. 

„Noi am ales data de 3 decembrie, deoarece taticul trebuia sa plece avea niste chestii de rezolvat si atunci la consultatie cu doamna Elena am stabilit ca duminica este perfect. Iar daca numerologic vorbind, data de 03.12.2023 este ca copilul v-a fi foarte creativ, asa ca m-am consultat cu numerologul si mi-a confirmat ca aceasta data este magica”, a dezvaluit Dianna.

Noutati ingrijoratoare despre sanatatea lui Celine Dion. Vedeta nu mai are control asupra muchilor ei

Articole din aceeasi categorie