19.12.2023
Noutati ingrijoratoare despre sanatatea lui Celine Dion. Vedeta nu mai are control asupra muschilor ei

Celine Dion s-a retras de cativa ani din lumina reflectoarelor din cauza unei boli neurologice grave. Diagnosticata cu „sindromul persoanei rigide”, cantareata canadiana spera sa gaseasca un tratament care sa o ajute macar sa amelioreze simptomele. Din pacate, sora artistei nu vine cu vesti bune: potrivit acesteia, Celine nu mai are „control asupra muschilor ei”.

La un an dupa ce Celine Dion a fost nevoita sa-si anuleze turneul mondial, sora ei, Claudette, in varsta de 74 de ani, a sugerat ca va mai dura o vreme pana cand vedeta va reveni pe scena.

Starea lui Celine, care este progresiva si incurabila, determina organismul sa-si atace propriile celule nervoase si afecteaza grav mobilitatea.

„Fiica miliardarului” de pe TikTok! Imagini virale cu o fetita de 11 ani care pozeaza in tinute de lux si un ceas de 124.000 de dolari - VIDEO

„Munceste din greu, dar nu are control asupra muschilor ei. Ceea ce imi frange inima este ca a fost intotdeauna disciplinata. Ea a muncit mereu din greu. Este adevarat ca atat in visele noastre, cat si in ale ei, scopul este sa revina pe scena. In ce realitate? Nu stiu”, a spus sora artistei.

Claudette a adaugat: „Corzile vocale sunt muschi, iar inima este, de asemenea, un muschi. Pentru ca este 1 caz dintr-un milion, oamenii de stiinta nu au facut atat de multe cercetari pentru ca nu a afectat atat de multi oameni”.

„Unii oameni si-au pierdut speranta pentru ca nu toate bolile sunt bine cunoscute. Daca ai sti numarul de apeluri telefonice pe care le primeste fundatia noastra despre Celine! Oamenii ne spun ca o iubesc si se roaga pentru ea. Primeste atat de multe mesaje, cadouri si crucifixe binecuvantate”, a mai spus sora ei.

Claudette a dezvaluit anterior ca, in ciuda faptului ca a lucrat cu „cercetatori de top din domeniu”, sora ei a observat putine imbunatatiri in sanatatea ei.

Castigatoarea Miss Franta 2024 are parul scurt, o premiera in concurs din 1999 incoace. Cine este si cum arata Eve Gilles - FOTO

Ea a spus pentru Le Journal de Montreal: „Nu putem gasi niciun medicament care sa functioneze, dar a avea speranta este important”.

Articole din aceeasi categorie