19.12.2023
EXCLUSIV! Dianna Rotaru si iubitul ei au anuntat numele fiicei lor: „A venit din dragoste, a venit din pasiune” - VIDEO

Toata viata a visat sa fie mama, iar dorinta ei a devenit realitate acum doua saptamani. Dianna Rotaru alaturi de iubitul ei, un om de afaceri roman, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor. Proaspetii parinti afirma ca fetita lor a aparut dintr-o mare dragoste si pasiune, iar la cateva saptamani de la nastere, sunt pregatiti sa anunte numele copilului. Asadar, afla cum se numeste micuta in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Au tras de timp pana sa anunte numele fetitei lor, cu toate ca Dianna Rotaru stia cum o sa o cheme inca de cand avea varsta de 10 ani. „Numele era pregatit demult. La mine era pregatit de cand aveam eu 10 ani. Mi-a placut atunci foarte mult o actrita si am zis ca daca o sa am o fetita, o sa-i pun acest nume. L-am anuntat si pe iubitul meu care este numele meu preferat pentru fetita, iar el a venit cu numele lui”, a spus interpreta.

„Eu am spus sa mosteneasca si numele mamei mele la care tin foarte mult. Emilia este numele mamei mele”, a mentionat Rares Bota Craciun, om de afaceri.

„Intr-un final avem numele Laura-Emilia”, au spus in unison Dianna si Rares.

Un moment emotionant pentru proaspata mamica a fost externarea din maternitate, organizata de iubitul ei. „Am pregatit o surpriza Diannei cu copilasi imbracati frumos, cu flori, cu muzica specifica”, a povestit Rares Bota Craciun, om de afaceri.

„Eu am coborat, stiam ca ma asteapta ai mei si cand am iesit din ascensor cu bebelita inbracata destul de gros, m-au intampinat copilasii cu flori, cu bucurie. Am inceput sa plang. Toata viata mea am visat sa port acest nume, de mama”, a spus Dianna Rotaru, interpreta.

Horoscop 19 decembrie 2023. Zodiile care petrec singure de sarbatori. Nativii pe care ii paste despartirea

A intrat rapid in rolul de mama si recunoaste ca le face pe toate instinctiv si natural: „E ceva nou pentru mine. Este o premiera, clar”.

Cel care o ajuta si se implica in rutina de ingrijire a bebelusului este iubitul Diannei: „Este foarte grijuliu si a fost pe parcursul celor 9 luni alaturi de mine. Chiar si la Bucuresti, cand am avut un proiect televizat. A lasat totul si a venit sa stea cu mine. A avut grija sa ma duca la mare, sa ma relaxez. Ii multumesc ca si acum este alaturi de noi”.

„Fiica miliardarului” de pe TikTok! Imagini virale cu o fetita de 11 ani care pozeaza in tinute de lux si un ceas de 124.000 de dolari - VIDEO

Rares a vazut-o pe Dianna pentru prima data la o televiziune din Romania si ceea ce l-a atras la inceput a fost energia debordanta a interpretei. „Am spus: „Fata asta are foarta multa energie in ea”. Mi-a atras si mie atentia. Am cautat-o pe Youtube sa studiez cine este. Am gasit numarul ei”, a povestit Rares Bota Craciun, om de afaceri.

Parintii recunosc ca fetita lor a venit pe lume dintr-o mare dragoste. „Mi-am dorit o fetita si a venit din dragoste, a venit din pasiune. Nu a venit pe lume intamplator”, a spus in cele din urma omul de afaceri.

Articole din aceeasi categorie