30.05.2023
Dianna Rotaru – ca un soare la ziua ei de nastere! Vezi ce petrecere a organizat interpreta, dar si ce cadouri a primit: „Vreau sa ajung sa traiesc sentimentul de mama” - VIDEO

Una dintre cele mai sexy si frumoase interprete si-a sarbatorit ieri ziua de nastere, iar duminica a dat o petrecere exploziva cu multa sampanie, flori, cadouri, muzica, dans si un car de surprize. Cine este blonda cu energie debordanta si cum i-a fost sarbatoarea, vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

Dianna Rotaru, una dintre cele mai frumoase si indragite interprete de la noi a dat o petrecere de ziua ei si le-a adunat pe cele mai importante persoane: „Sunt pur si simplu emotionata. Fiecare an vine cu oameni noi, cu surprize noi si pentru mine acest an este extraordinar de frumos”.

Si-a scris viata intr-o carte! Doina Danielean, implinita dupa ce a lansat cartea autobiografica: „De #33 de ori” - VIDEO

Interpreta are visuri si scopuri mari, pe care abia astepta sa le realizeze: „Vreau sa ajung sa traiesc sentimentul de mama si sa vin cu noi idei, cu noi proiecte muzicale. Am acumulat multa experienta de viata. Le multumesc tuturor care sunt alaturi de mine. O sa petrecem trei zile si trei nopti, cum imi place mie”.

Emotionati si mandri de fiica lor, au fost parintii interpretei si sora ei, care au marturisit ca Diana este un soare in familia lor.

„Diannica este prima noastra papusa”, a spus Mihail Ples, tatal Diannei Rotaru.

„Noi ne cunoastem personal de vreo 3-4 ani”! Satoshi a povestit cum a facut cunostinta cu Carla's Dreams - VIDEO

 „Ii dorim tot binele din lume, sanatate, un cer senin deasupra capului. Ne bucuram pentru toti care sunt prezenti la sarbatoarea asta frumoasa”, a relatat Tamara Ples, mama Diannei Rotaru.

 „Stia sora sa ma struneasca, sa ma provoace, sa ma invete cum sa iert, cum sa-mi cer scuze. E inteleapta, e desteapta, muncitoare, talentata, iubita, frumoasa si fericita. Ii urez sa fie si mai fericita”, a mentionat Tatiana Ples, sora Diannei Rotaru.

La eveniment au fost prietenii, cumetrii, dar si colegii de breasla ai interpetei, care au venit sa-i spuna la multi ani.

Un nou videoclip regizat de Victoria Rosca! Cine este interpreta care a colaborat cu Orchestra „Lautarii”: „E o piesa de muzica populara si despre copilaria de alta data la bunei” - VIDEO

„Ne-am intalnit la o distractie la cumatra noastra. Sunt multi artisti aici, multi oaspeti frumosi”, a relatat Alexandru Gurgurov, instrumentist.

„Noi ii uram multi ani cumatrei noastre Dianna Rotaru,vrem sa-i uram multa sanatate si fericire, ea este un soare pentru noi”, a mentionat Elena Demirdjean, soprana.

Daniela Costetchi si fostul sot, in pasi de dans! Vezi ce relatie au cei doi chiar daca au depus actele pentru divort - VIDEO

„Eu ii doresc tot binele din lume, ii sta bine in galben, imi pare bine ca o cunosc si azi sunt cu ea alaturi”, a spus Petru Chicu, chef.
„Sa ramana un soare cum o cunoastem”, i-a urat Sasha Letty, interpreta.

„Am cunoscut-o pe Dianna pe platourile de filmare, suntem alaturi una de alta, la momente importante din viata noastra”, a mentionat Laurentia Coptilet, interpreta.

Articole din aceeasi categorie