30.05.2023
Si-a scris viata intr-o carte! Doina Danielean, implinita dupa ce a lansat cartea autobiografica: „De #33 de ori” - VIDEO

Despre iubire, durere si lupta care se petrece in mintea si suflete unei femei, a povestit jurnalista si creatoarea de continut, Doina Danielean, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

„Conteaza enorm cand omul de langa tine te sustine in toate, le reusesti pe toate doar asa”, a spus jurnalista si creatoarea de continut, Doina Danielean.

„Noi ne cunoastem personal de vreo 3-4 ani”! Satoshi a povestit cum a facut cunostinta cu Carla's Dreams - VIDEO

Doina Danielean a povestit ca a reusit sa-si lanseze varianta prefinala a cartii, pana la ziua ei:„Am reusit pana la ziua mea, exact cum imi doream, o varianta prefinala a cartii. Versiunea finala este la mine si la alte 29 de persoane”.

Creatoarea de content a marturisit cum au reactionat cele mai apropiate rude a ei la cartea abia scoasa din tipar: „Parintii mei au fost foarte emotionati, foarte coplesiti. Sora mea la fel si mi-a scris un rand pe care n-am sa-l uit niciodata: „Atat de straniu este sa citesc despre noi si familia noastra si sa vad fotografiile noastre din albumul mamei in aceasta carte.” Foarte multe femei se vor regasi in aceasta carte, pentru ca in ea pe alocuri se reflecta copilaria mea, copilaria mamei, viata bunicii mele, tineretea parintilor mei cand si-au construit casa”.

Camelia Ursu - asemanare izbitoare cu o actrita din filmele turcesti! Internautii au asaltat-o cu mesaje - FOTO

„Este o carte impletita cu firul vietii, mai multe fraze, versurile mele scrise de la 16 la 17 ani. Pe 20 iunie, pe un acoperis, la un apus, voi lansa cartea. Dupa marea lansare de pe acoperis, vor fi in librariile din toata tara. Cand se lanseaza in Republica Moldova, se lanseaza si in Romania, va fi paralel, dar oricum vreau sa ajung personal la Bucuresti, Brasov si Iasi, ulterior Paris, Roma, Torino”, a mentionat jurnalista.

Doina Danielean a spus cine a inspirat-o pentru cartea sa: „Eu scriam versuri din 2006 si abia acum au ajuns sa fie puse intr-o carte. Aceasta carte si viata mea ar fi goala fara el si ar fi fost cu totul alta carte, probabil mult mai lipsita de sens si fara final fericit”.

Are 54 de ani, trei copii si i se spune frecvent ca seamana cu Heidi Klum. Cum se mentine in forma femeia care face furori pe internet - FOTO

Jurnalista si creatoarea de content a mentionat cum va petrece de 1 iunie:„Eu voi merge la parinti si voi sarbatori Ziua Copilului in ograda in care am fost copil, asa ar fi bine sa faca multi, sa fim mai libertini in ograda noastra”.

Articole din aceeasi categorie