30.05.2023
Un nou videoclip regizat de Victoria Rosca! Cine este interpreta care a colaborat cu Orchestra „Lautarii”: „E o piesa de muzica populara si despre copilaria de alta data la bunei” - VIDEO

Actori din Zambarele, nostalgie si amintiri din copilarie. Marcela Vuicu pregateste un videoclip pentru o noua piesa, lansata in colaborare cu Orchestra Lautarii. Care a fost atmosfera din timpul filmarilor, si ce echipa a fost alaturi de interpreta, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Suntem in plina desfasurare a filmarilor. Urmeaza sa lansez o noua piesa. O piesa care tin foarte mult la ea pentru ca este cumva o descriere de viata. Este realizata inpreuna cu Orchestra Lautarii. Textul apartine Radmilei Popovici”, a mentionat Marcela Vuicu, interpreta.

Marcela Vuicu a dezvaluit de ce a ales ca Victoria Rosca sa fie regizoarea videoclipului. „M-am gandit sa fac acest videoclip si nu cred ca in capul meu a aparut o alta varianta cu care as putea sa colaborez decat Victoria. Imi sunt apropiati si vazand lucrul care l-au facut pana acum cumva m-au atins si pe mine. Piesa care am facut-o vreau sa ajunga la sufletele oamenilor. Este un scenariu bine pus la punct”.

„Noi ne cunoastem personal de vreo 3-4 ani”! Satoshi a povestit cum a facut cunostinta cu Carla's Dreams - VIDEO

„E o piesa de muzica populara si despre copilaria de alta data la bunei. Chiar avem si niste copii implicati in acest scenariu. Este toata echipa de la Teatrul Popular, videograful Viorel Belinschi cu care colaboram de ceva timp si avem niste lucrari foarte bune impreuna. Avem si actori din alte parti”, a povestit Victoria Rosca, actrita.

Casa parinteasca, elementele traditionale si jocurile de afara sunt doar cateva detalii care releva copilaria petrecuta in sat. „O sa perindam cumva prin copilaria ei. Ea are si un frate si in videoclip o sa fie sora si fratele de mici. E si o piesa care este foarte sensibila”, a spus Victoria Rosca.

Camelia Ursu - asemanare izbitoare cu o actrita din filmele turcesti! Internautii au asaltat-o cu mesaje - FOTO

Bunici, parinti si nepoti, toate aceste roluri vor fi prezente in videoclip. „Bunica cu bunelul suntem. Suntem o familie mare. Este o poveste unde suntem pe generatii”, a mentionat Tamara Varlan, actrita.

Desi incepuse ploaia, echipa nu a oprit filmarile. „Ploaia desigur nu face parte din scenariu. Sper eu pana seara sa ne descurcam”, a spus videograful Viorel Belinschi.

Totul a fost pus la punct pana la cele mai mici detalii, inclusiv locatia.

Articole din aceeasi categorie