30.05.2023
„Noi ne cunoastem personal de vreo 3-4 ani”! Satoshi a povestit cum a facut cunostinta cu Carla's Dreams - VIDEO

Artistul modest despre care vorbeste toata tara nostra si deja toata Romania! Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Vlad Sabajuc, cunoscut si ca Satoshi.

Intrebat de catre Olga Tapordei cum se simte, Satoshi a raspuns: „Eu sunt linistit si multumit de lucrurile care se intampla pe de-o parte. Pe de alta parte, usor, usor, incep sa ma pierd in tempoul care dureaza de vreo luna de zile. Dupa concert o sa tin neaparat sa ma opresc un pic. Trebuie sa raresc putin tempourile din frica de a nu deveni superficiale lucrurile. Trebuie sa fac mai putine chestii o perioada ca sa fac o replanificare.”

De curand, Satoshi impreuna cu Carla's Dreams au lansat impreuna piesa „Noaptea Pe La 3”, astfel, in studio O Seara Perfecta, Vlad a povestit despre cat de mult l-a inspirat proiectul CSD de-a lungul carierei lui.

„Eu am mai spus si nu imi este lene sa mai spun despre cat de mult m-a inspirat si ma inspira proiectul in sine. Prin tot, in primul rand prin ideologie. Prin un mare exemplu pe care l-a facut si volumul de lucru enorm. Carla's oricum ramane a fi national. El isi pastreaza inca izul acesta studentesc pe care l-a avut atunci. El a fost foarte adevarat si fara precedent atunci. Fara ca sa se gandeasca, in timp, el, ei, ne-au crescut pe noi.”, a recunoscut interpretul.

Chiar daca a trecut mai putin de o saptamana de la lansarea cantecului, acesta deja se bucura de mult succes, avand peste 600 de mii de vizualizari pe Youtube. „Eu ma stradui sa nu se urce la cap toata chestia asta. Nu sunt cantaret mare in general. Eu pot oliaca sa cant si sa compun chestii. Carla's e vocea aici. Eu incerc sa compensez prin idei. Daca si pe cineva il impresioneaza vocea, nu cred ca pentru timbru.”, a spus Satoshi.

De asemenea, la intrebarea: „Mai urmeaza colaborari:”, Vlad Sabajuc a raspuns: „Da, o sa fie, sigur ca da. Cu Carla's cred ca o sa fie, in sens ca nimeni nu a inchis usa, dar normal ca nu urmatorul cantec. Cand o sa fie, o sa fie”.

Totodata, artistul a povestit cum a facut cunostinta cu Dreams: „Noi ne cunoastem personal de vreo 3-4 ani, dar mai intens am inceput sa comunicam in ultimul an. Am facut cunostinta la un Summer Fest, candva, demult. Dupa care noi vorbeam cred ca o data la jumatate de an. Dupa care noi ne-am intalnit la alt festival...”

In curand va avea loc si primul concert solo a lui Satoshi. Evenimentul va avea loc la data de 9 iunie, la BR Media Group.

Articole din aceeasi categorie