10.01.2023
Dara - imagine rara alaturi de iubitul sau! Interpreta se distreaza de minune pe insula Bali alaturi de el: „In premiera asa poza...” - FOTO

Intr-un interviu acordat in luna septembrie a anului 2022 pentru perfecte.md, Dara a mentionat: „Sunt intr-o relatie cu un baiat extraordinar, Alexandru Muresan.”

Desi sunt impreuna de mai multi ani, Dara si Alexandru nu obisnuiesc sa-si afiseze viata personala pe retelele de socializare. Ultima fotografie a Darei din feed alaturi de iubitul sau a fost publicata in 2019.

Andreea Bostanica - criticata dur de catre internauti! Vezi ce a publicat bloggerita pe contul sau de Instagram: „E prea de tot...” - FOTO

Cu toate acestea, artista a decis sa faca de aceasta data o exceptie, astfel, si-a incantat fanii cu o imagine alaturi de Muresan din vacanta lor de o luna din Bali.

Aceasta a publicat o fotografie la apusul soarelui in timp ce se privesc in ochi cu dragoste. „In premiera asa poza cu Alexandru Muresan.”, a spus Dara in descrierea postarii.

Tatiana Maxian - criticata pe retelele de socializare! Ce reactie a avut bloggerita dupa ce a fost acuzata ca poarta fake-uri - FOTO

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Articole din aceeasi categorie