06.02.2023
Descopera cele mai dragute idei de cadouri pe care i le poti oferi iubitului sau iubitei de Valentine’s Day - FOTO

Ca in fiecare an, Valentine’s Day se apropie cu pasi grabiti si este momentul sa-ti surprinzi partenerul de viata. Mai jos o sa vezi o lista de cadouri dragute si accesibile pentru jumatatea ta.

Tablou personalizat cu amprentele voastre

O idee absolut geniala este tablou pictat si personalizat cu amprentele voastre. Pe langa faptul ca o sa lucrati in comun la realizarea lui, o sa aveti amintire pentru toata viata. Tot de ce aveti nevoie, sunt doua pensule, panza alba sau neagra, cu rama si vopsele.

Vlada Botan n-a respectat dress-code-ul pe care l-a avut la evenimentul sau! Ce tinuta a purtat interpreta la lansarea noii sale piese: „Tare mult imi place ca o femeie sa fie imbracata frumos cu o mica nota de senzualitate” - VIDEO

Un zbor pe deasupra orasului

Pe langa faptul ca o sa petreceti frumos timpul in doi, o sa experimentati emotii noi si adrenalina.

Daca iti plac senzatiile tari si vrei sa-ti depasesti limitele, diving-ul este alegerea potrivita! La Chisinau poti practica acest tip de sport intr-un bazin cu o adancime de tocmai 4 metri: „Avem copii de 10 ani, dar si oameni in varsta” - VIDEO

Album cu fotografii

Un album cu cele mai reusite fotografii de la inceputul relatiei voastre, sau cu cele mai memorabile momente, insotite de o scurta descriere, cu siguranta iti va surprinde partenerul. 

Un tort facut de tine

Daca sunteti amatori de dulce, de ce sa nu-i oferi in dar ceea ce ai facut cu mainile tale? Sunt o sumedenie de retete cu ajutorul carora cu siguranta ti-ai putea surprinde partenerul sau partenera.

Gina Pistol, dezvaluiri neasteptate dupa 7 ani de relatie cu Smiley: „Ne desparteam din primele 10 minute”

Hanorac personalizat

Daca tot e iarna, cu ajutorul unui hanorac personalizat ai putea sa-i incalzesti inima. Important sa nu exagerezi cu printul extravagant. Alege ceva minimalist si cu sens, spre exemplu, imprimeu cu ziua in care v-ati cunoscut, sau ziua in care ati avut prima intalnire.

Ulrima idee, dar nu cea din urma, ar fi sa-i oferi un lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la persoana iubita, sau reesind din hobby-urile si preferintele sale. 

Articole din aceeasi categorie