07.02.2023
Vlada Botan n-a respectat dress-code-ul pe care l-a avut la evenimentul sau! Ce tinuta a purtat interpreta la lansarea noii sale piese: „Tare mult imi place ca o femeie sa fie imbracata frumos cu o mica nota de senzualitate” - VIDEO

A organizat o seara de suflet si a invitat 100 de oameni dragi. “Mana ta pe” este noua piesa a Vladei Botan, iar videoclipul a fost vizionat in premiera de toti cei pe care i-a avut alaturi. Cum a fost atmosfera la eveniment si ce emotii a avut interpreta, vezi in reportajul marca O Seara Perfecta.

In seara lansarii au fost prezenti cei mai dragi oameni pentru interpreta. Parinti, prieteni, colegi de breasla, dar si parteneri ai evenimentului. 

A lansat o piesa in mai putin de 3 saptamani! Vlada Botan a povestit cum i-a reusit intr-un timp record sa scoata pe piata mizicala de la noi cantecul: „Mana ta pe” - VIDEO

„Am avut la dispozitie cred ca o saptamana in care noi am inregistrat, am creeat invitatiile, am filmat videoclipul, s-a editat videoclipul, pana in ultima minuta el inca se editeaza.”  A spus Vlada.

Desi Vlada Botan a stabilit un dress code pentru invitati, tinuta interpretei a dat mai multa culoare evenimentului. 

„Tinuta eu am creat-o. M-am gandit la toate detaliile, m-am gandit chiar si la culoare. Tare mult imi place ca o femeie sa fie imbracata frumos cu o mica nota de senzualitate. Pentru invitati am ales Black and White ca fiecare sa-si aleaga tinuta potrivita pentru el.” a spus Botan.

Razboiul n-a oprit-o! Olga Tapordei a fost la Odesa. Ce a povestit despre experienta pe care a trait-o recent in Ucraina: „Nu este Odesa aceea de altadata pe care ne-am obisnuit sa o vedem” - VIDEO

Pe langa muzica, evenimente si colaborari, Vlada Botan se pregateste pentru examenul de bacalaureat.

„Vlada Botan se pregateste in primul rand de BAC, pentru ca are BAC-ul anul acesta. Vlada Botan strange bani pentru calatorii.”, a mentionat interpreta.

Atentie, femei! Ce trebuie sa stii inainte sa-ti faci procedura de micropigmentare: „Vine tendinta de...” - VIDEO

„Vrem sa o felicitam pe Vlada, sa-i uram succese mari in continuare, sa stie ca suntem mandri de ea, sa aiba o viata super tare si sa nu uite ca anul asta trebuie sa puna accent pe scoala pentru ca vine BAC-ul.” a mentionat tatal artistei, Roman Botan.

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in special in mediul online. Pe Instagram are o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe TikTok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Articole din aceeasi categorie