07.02.2023
Gina Pistol, dezvaluiri neasteptate dupa 7 ani de relatie cu Smiley: „Ne desparteam din primele 10 minute”

Gina Pistol si Smiley formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc.

Smiley si Gina Pistol formeaza de 7 ani unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul din Romania. In luna martie a anului 2021, au devenit parinti pentru prima data, avand impreuna o fetita, pe nume Josephine. De cand s-a nascut Josephnie, Gina Pistol si Smiley traiesc cele mai frumoase momente din viata lor si vorbesc de fiecare data cu emotie despre cea mica.

Fosta prezentatoare a emisiunii Asia Express a fost intrebata recent daca ar fi tentata sa plece in celebra emisiune impreuna cu partenerul ei de cuplu, insa raspunsul ei a fost unul neasteptat.

Andreea Bostanica - mai sincera ca niciodata! Bloggerita a facut dezvaluiri sincere despre relatia cu tatal sau si veniturile de pe Tik Tok: „La 18 ani am avut ca scop sa imi iau masina si apartament” - VIDEO

„E mai indicat sa plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic ‘Bai, daca noi vreodata am fi participat la Asia Express, ne desparteam din primele 10 minute’. Pentru ca din punctul asta de vedere suntem foarte diferiti, eu sunt foarte organizata. Andrei, parca il si vad, ‘La cat trebuie sa fim acolo, la ora 2? Plecam la 2:10 de acasa!’. Facea el cumva sa ajungem la 2 fix acolo, dar el se opreste si vorbeste cu oamenii, ne-am fi certat de la inceput.”, a declarat Gina Pistol pentru Cancan.ro.

Gina Pistol, dezvaluiri despre nunta cu Smiley

Fanii vor sa afle cand anume se vor casatori Gina Pistol si Smiley. Recent, prezentatoarea TV a facut dezvaluiri despre acest eveniment. Vedeta a povestit ca ea si partenerul ei planuiesc sa faca si acest pas in relatia lor.

„Da, planuim sa facem si nunta. Nu stiu cum va arata rochia de mireasa, nu stiu insa cand ca nu stiu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat in paine, eu nici nu stiu cand a trecut luna ianuarie, ca uite ca s-a dus si luna ianuarie si n-am inteles nimic din ea.”, a declarat Gina Pistol pentru Spynews.ro.

A dat jos 3 kilograme in doar 3 zile. Afla de ce Katy Black a slabit atat de repede, dar si cum arata cum: „Asta este foarte rau, dar...” - VIDEO

Gina Pistol a vorbit si despre fiica ei, Josephine, si despre preocuparile pe care le are acum cea mica.

„Creste de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubeste muzica, ii place sa danseze, acum e in perioada balet, asculta Ceaikovski, danseaza de dimineata si pana seara si asculta muzica lui Andrei. Zice cateva cuvinte, nu le leaga, dar zice cateva cuvinte.”, a adaugat Gina Pistol pentru sursa citata anterior.

Articole din aceeasi categorie