22.09.2022
Si-au jurat iubirea in fata altarului! Corneliu Botgros si aleasa sa, Angela Botezatu s-au cununat. Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti” - VIDEO

Ieri, pe data de 21 septembrie, instrumentistul Corneliu Botgros si iubita sa, Angela Botezatu s-au cununat. 

Fiul maestrului Nicolae Botgros, Corneliu si-a unit destinul prin Sfanta cununie cu aleasa inimiii sale, Angela Botezatu. 

Primele imagini din cadrul evenimentului au fost publicate de catre finul acestuia, interpretul de muzica populara Ion Paladi.

Iubeste viata si nu a avut niciodata depresie! Afla intr-un interviu de suflet cine este iubitul Darei, dar si ce a motivat-o sa faca muzica: „La fiecare etapa exista oameni care te motiveaza, chiar si atunci cand incearca sa te descurajeze.”

Solistul Orchestrei „Lautarii” a publicat cateva InstaStories si a mentionat: „Felicitari dragii nostri. Dumnezeu sa va binecuvanteze cu o familie mare si frumoasa. Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti si sa va iubiti mereu!”.

A doua sotie a muzicianului este mai tanara decat acesta cu 20 de ani. Cuplul planifica sa se casatoreasca inca in toamna anului trecut, insa din cauza tragediei care s-a intamplat in familia lor, si anume faptul ca Lidia Bejenaru-Botgros a decedat, acestia au luat decizia de a-si amana evenimentul. 

„O familie frumoasa” Lorena Bogza si sotul ei sarbatoresc nunta de bronz! Prezentatoarea a publicat pe retelele sociale imagini din ziua nuntii lor - FOTO

Intr-un interviu recent, Corneliu Botgros a specificat faptul ca la nunta nu vor fi mai putin de 200 de invitati. „Nu este finalizata lista, dar cu siguranta nu mai putin de 200 de persoane vor fi, poate chiar mai mult.”, a spus acesta.

Filmul „Carbon”, inaintat pentru premiile Oscar la categoria Lungmetraj International! Afla ce declaratii a facut regizorul filmul despre acest succes

Corneliu Botgros a fost casatorit cu artista si interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, iar dupa 17 ani de casnicie au divortat, in 2013. Impreuna, cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, in varsta de 23 de ani.

Articole din aceeasi categorie