22.09.2022
Sa fii mama este o placere, dar si o provocare! Interpreta Gloria Gorceag a recunoscut ca ii lipseste uneori timpul petrecut cu ea insasi: „Mi-as dori foarte mult sa merg la teatru, la film, la o cina cu sotul” - VIDEO

Impreuna au deschis „Lada Fermecata”. Invitata emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Gloria Gorceag a discutat cu prezentatoarea Anisoara Loghin despre noua sa piesa si videoclipul oficial al acesteia, unde ea a aparut alaturi de cei doi fii ai sai, dar si de sotul sau. De asemenea, artista a discutat despre maternitate si ce ii lipseste cel mai mult de cand a devenit mama. 

Recent, Gloria Gorceag a lansat o noua piesa, care este insotita si de un videoclip oficial. In videoclip, interpreta a ales sa se filmeze ea insasi, dar si sa-i filmeze pe prietenii sai apropiati. „Nu sunt actori, sunt parinti. Asta am vrut sa subliniez. Sunt prietenii mei, cumatri. Sunt oameni cu care eu stau la o cafea si ma joc cu copiii lor. Nu sunt oameni straini. Nu am avut scenariu, nu ne-am complicat”. 

In videoclip, Gloria apare alaturi de copiii sai si de sot. „Asta e viata mea de zi cu zi. Sunt cu copiii non stop. Sunt cu ei si acasa, si afara, si pe platoul de filmare. Deja astept sa vad ce vor zice cand vor fi mai mari. Mie imi place ceea ce vad, eu nu am iesit din sinceritate”. 

Si-au jurat iubirea in fata altarului! Corneliu Botgros si aleasa sa, Angela Botezatu s-au cununat. Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti” - VIDEO

„Nu a fost asa de simplu, pentru ca copiii vor sa alerge, nu sa stea sa se filmeze. De asta si nu am avut un scenariu concret. Erau lucruri noi, spatiu nou, lume si copiii doreau sa mearga peste tot. Dar, cumva totul a fost lin, pentru ca au fost alaturi oamenii mei, care isi stiu meseria”, a afirmat Gloria. 

Este o mama cu doi copii, insa asta nu o incurca sa munceasca. „Mie imi este mai simplu sa las copiii cu tatal lor si imi place foarte mult sa vad cum se construieste relatia dintre ei. Imi place cum sotul gaseste limba comuna cu cel mic, care inca nu vorbeste, abia a inceput sa mearga si el este atat e grijuliu. Mi se pare asta foarte sexy la un barbat. Cred ca faptul ca el e asa, imi da incredere sa fac si altceva, in afara casei”. 

De curand, familia interpretei s-a bucurat de prima vacanta in patru. „I-am spus sotului ca daca nu mergem vara asta in vacanta, divortam. Cu siguranta nu poti sta linistit pe sezlong sau sa iesi seara undeva in oras, dar eu m-am invatat sa vad partea buna a lucrurilor si eu cred ca cel mai minunat ce mi s-a intamplat in viata sunt acesti doi baietei. Sunt incantata de ei. Si cand e foarte greu, eu ma gandesc ca ei vor creste si atunci o sa-mi fie dor”.

Iubeste viata si nu a avut niciodata depresie! Afla intr-un interviu de suflet cine este iubitul Darei, dar si ce a motivat-o sa faca muzica: „La fiecare etapa exista oameni care te motiveaza, chiar si atunci cand incearca sa te descurajeze.”

Pentru interpreta, cea mai mare provocare in acesta vacanta a fost: „Probabil ca Leo mananca foarte rau si eu trebuia sa stau cu lingurita spre Leo si cu lingurita spre Oliver si mai uitam ca trebuie si eu sa mananc”. 

Potrivit Gloriei, ea ar vrea sa aiba mai mult timp pentru ea, pentru a avea grija de corpul si sanatatea sa. „Mi-as dori sa fac sport. Mie imi place, insa nu am timp si nici energie. Atunci cand copilul se trezeste de 12 ori pe noapte, dimineata chiar nu ai chef de alergat sau de sport. Mereu ma gandesc ca de saptamana viitoare incep, dar nu se mai intampla. Mi-as mai dori foarte mult sa merg la teatru sau la un film cu sotul, la o cina cu el. Aceste mici placeri mi le doresc”. 

Vlada Botan - schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum tanara bloggerita: „Cale de intoarcere nu mai am” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie