04.02.2022
Denis Roabes, solistul de la The Motans - dezvaluiri despre suferinta din copilarie: „Mi-au lipsit unele lectii”

Denis Roabes este unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului. Impreuna cu trupa sa, The Motans, artistul a reusit sa scoata numeroase piese care au ajuns in topurile romanesti de-a lungul timpului.

Discret din fire, Denis nu a oferit publicului sau detalii din viata sa personala, insa acum, invitat in podcastului lui Mihai Morar, acesta si-a deschis sufletul si a povestit una dintre cele mai dureroase experiente din viata sa. La doar 7 ani, artistul a ramas fara tata, iar acum a dezvaluit cum a simtit lipsa acestuia.

Robbie Williams sufera de un sindrom bizar. Ce face artistul cand doarme

„La 7 ani nu eram atat de constient de ce se intampla. Imi aduc aminte ca eu plangeam la moartea tatalui lui meu pentru ca toata lumea din jurul meu plangea. Chestia asta m-a panicat si mi-a dat un disconfort, insa lacrimile adevarate pe care le-am curs au fost cele de dupa si sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatalui meu am inceput sa o simt, hai sa spunem, dupa prima jignire la adresa mea. Acela a fost momentul acela in care simti ca nu ai cui, nu ai pe cine sa chemi, sa te apere cand ai nevoie de forta masculina, de forta paterna, de furtuna aceea care vine si darama tot. In ultimii ani am inceput sa inteleg unele traume de care nu eram constient. Am inteles cat de mult mi-au lipsit unele lectii pe care doar un tata ti le poate da.”, i-a povestit Denis Roabes lui Mihai Morar.

Solistul trupei The Motans a marturisit ca mama sa a fost cea care a luptat ani la rand sa umple golul lasat de tatal lui. Denis si-a adus aminte un moment emotionant din care reiesea dragostea dintre parintii sai.

Bianca Dragusanu si-a scos hainele la vanzare. Cati bani cere pe o geanta sau pe o pereche de pantofi

„Mama a inlocuit figura paterna. Asta a fost o povara pentru mama mea. Eu tin minte perfect noptile in care plangea langa mine si nu stia efectiv cum sa faca, ce sa faca, doar ca sa mentina lucrurile asa cum erau, sa am eu ce manca, sa am eu cu ce ma imbraca si, mai e un aspect, cum sa faca in asa fel incat eu, copil fiind, sa nu simt grijile acelea. Pentru mama mea, tatal meu a fost marea ei dragoste. Stiu cat de mult l-a iubit. Tin minte, intr-un an, la ziua tatalui meu de nastere, atunci locuiam intr-un camin studentesc, toata lumea a iesit pe hol, canta piesa Wicked Game, a lui Chris Isaak. Imi amintesc cum ma uitam la parintii mei cum dansau!”, a mai spus artistul.

Sotii Maxian au vizitat cea mai mare gradina de flori din lume! Vezi imaginile cu cei doi de la „Miracle Garden” din Dubai - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie