04.02.2022
Sotii Maxian au vizitat cea mai mare gradina de flori din lume! Vezi imaginile cu cei doi de la „Miracle Garden” din Dubai - FOTO/VIDEO

De cateva zile Tatiana si Ilie Maxian sunt intr-o frumoasa vacanta la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Acestia au decis sa viziteze cateva obiective turistice si astfel au ajuns si la „Miracle Garden”.

„Dubai Miracle Garden” este o gradina cu flori situata in districtul Dubailand, Dubai, Emiratele Arabe Unite. Gradina a fost lansata de Ziua Indragostitilor in 2013. Ocupa peste 72 de mii de metri patrati, ceea ce o face cea mai mare gradina de flori naturale din lume, cu peste 50 de milioane de flori si 250 de milioane de plante.

In aprilie 2015, gradina a primit premiul „Moselle” oferit de cartre Garden Tourism Award 2015.

Robbie Williams sufera de un sindrom bizar. Ce face artistul cand doarme

Tatiana a postat pe pagina sa de Instagram doua fotografii in care apare alaturi de sotul sau Ilie. Cei doi au optat pentru niste tinute elegante si in acelasi timp romantice.

Pe frundalul imaginilor se poate observa un frumos castel, acoperit de plante.

„Va salut! La noi acum este ora 22:45 si numai am intrat in casa de la filmari. Intre timp am reusit sa vizitam Miracle Garden. O frumusete rara.”, a scris Tatiana pe pagina sa de Instagram.

Ai gresit fata de partenerul tau? Cum sa iti ceri scuze in mod corect

 

 

Tatiana Maxian este bloggerita si sotia interpretului Ilie Maxian. Femeia are o comunitate de peste 140 de mii de urmaritori, care merita toata admiratia atat pentru activitatea ei pe scena, cat si pentru ceea ce face acasa. Tatiana si sotul ei sunt frumosi, talentati si au trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Horoscop 5 februarie 2022. Sansa uriasa de bani pentru unele zodii

Articole din aceeasi categorie