05.02.2022
Bianca Dragusanu si-a scos hainele la vanzare. Cati bani cere pe o geanta sau pe o pereche de pantofi

Bianca Dragusanu si-a scos hainele purtate la vanzare. Fanii celebrei foste prezentatoare TV se bucura de aceasta ocazie pentru a pune mana pe obiectele pe care le-a purtat cu drag blondina.

Multe din piesele preferate din garderoba isi iau acum adio de la controversata fosta asistenta. Cat costa o geanta sau o pereche de pantofi? Toate acestea sunt de firma, iar doamnele si domnisoarele care o adora pe vedeta sigur se inghesuie sa le achizitioneze de la ea.

Bianca Dragusanu este o afacerista convinsa, iar acum si-a pus in minte sa profite de pe urma achizitiilor din propria garderoba. Fosta asistenta TV s-a hotarat sa puna la vanzare multe din hainele si accesoriile cu care a facut furori la evenimente mondene sau in diverse vacante exclusiviste.

Ce parere are Sarah Jessica Parker despre revenirea lui Kim Cattrall in serialul And Just Like That

Majoritatea doamnelor si domnisoarelor care o urmaresc abia asteptau un astfel de moment tocmai sa pot puna mana pe obiectele pe care ea le-a purtat si le-a indragit.  Blondina este una din cele mai urmarite vedete din mediul online si mereu imparte orice moment cu comunitatea sa.

De data asta, vedeta a decis sa-si rotunjeasca veniturile cu o mica afacere si astfel sa-si faca loc in dressing pentru noi haine, genti si pantofi. Este deja cunoscut faptul ca Bianca este adepta trend-urilor si firmelor care mai de care mai scumpe, iar de-a lungul anilor a reusit sa cheltuie o avere pe piese vestimentare de fite.

Una din perechile de pantofi pe care le pune la vanzare costa 250 de euro, alta 450 de euro, in functie de brand. O pereche de cizme cu toc inalt poate fi cumparata cu 550 de euro de la vedeta.

Ai gresit fata de partenerul tau? Cum sa iti ceri scuze in mod corect

Preturile pentru majoritatea obiectelor sunt cuprinse intre 150 si 800 de euro, nu neaparat pentru toate buzunarele. Cu toate astea, blondina este convinsa ca multe dintre urmaritoare isi vor calca pe inima si vor cumpara un accesoriu cat de mic doar de dragul ei.

„Asta este o geaca, se dau manecile jos. N-am prea avut grija de ea. Am mai patat-o pe ici, pe colo, dar pe care acum o vand”, a spus Bianca Dragusanu pe Instagram, la primul obiect vestimentar pe care l-a scos la vanzare.

Fosta sotie a lui Alex Bodi a recunoscut in nenumarate randuri faptul ca adora sa aiba grija la imaginea sa si la fiecare detaliu din vestimentatia ei. Aceasta a ales de-a lungul timpului sa se imbrace cu piese care mai de care mai scumpe la care alte femei doar puteau visa.

Robbie Williams sufera de un sindrom bizar. Ce face artistul cand doarme

Articole din aceeasi categorie