05.02.2022
Robbie Williams sufera de un sindrom bizar. Ce face artistul cand doarme

Cantaretul si compozitorul englez, nominalizat la premiile Grammy si castigator al premiilor BRIT, Robbie Williams isi uimeste fanii nu doar cu palmaresul sau, ci si cu poftele sale bizare declansate in timpul somnului.

Dupa recordurile sale muzicale, se pare ca Robbie Williams detine unul si in timp ce... sforaie! Oricat de amuzant ar suna, se pare ca artistul sufera de un sindrom declasat de somniferele pe care le ia inainte de culcare. Acestea ii induc somnul profund, dar si o serie de treziri bizare in care simte o pofta nestavilita de dulce. 

Robbie a marturisit recent intr-un podcast din Anglia ca dimineata mintea lui e ca „o coala alba”: „Noaptea ma trezesc, mananc tot ce gasesc dulce prin casa, dar dimineata nu stiu nimic despre asta”. Sotia artistului, Ayda a mai povestit ca de multe ori il gaseste pe Robbie in bucatarie: “Robbie e somnambul. Cand nu stie de el, are o pofta de dulce de neoprit”. 

Lectie de stil de la Marinela Bezer! Cum sa combini corect piesele vestimentare pentru a avea o tinuta alba in totalitate. Vezi cele 9 idei ale fashionistei - FOTO

Cantaretul pop rock a mai povestit ca a mancat ciocolata in valoare de 23 de lire sterline dupa ce a luat somniferul Ambien. „Din cauza lui Ambien, am mancat ciocolata cat pentru o luna. Eram complet adormit”. Artistul isi aminteste ca pe tot parcursul turneului sau, Close Encounters din 2007 „a trait ca un calugar din punct de vedere al hranei in timpul zilei”, stiind ca noaptea consuma foarte multe alimente. „Noaptea luam acest medicament pentru somn si apoi mancam tot minibarul".

Artistul a incercat sa reziste acestui sindrom mai multi ani la rand, adoptand chiar si un regim alimentar special in timpul zilei. „Am apucatura asta ciudata sa mananc noaptea cred ca dupa ce iau somnifere. Adorm si dintr-o data ma trezesc si ma duc sa mananc. N-o fac cu un scop anume, nici nu-mi dau seama ca o fac, dar se intampla. Si cand dorm nu mi-e pofta de kale, vreau zahar, mult zahar", a explicat cantaretul la un moment dat intr-un videoblog al sau.

Studiile arata ca 28% din populatie sufera de sindromul NS-RED, caracterizat de obiceiuri alimentare neobisnuite in timpul noptii. Cei care sunt diagnosticati cu acest sindrom se trezesc noaptea, merg in bucatarie, pregatesc masa si mananca. A doua zi nu-si amintesc nimic si doar vesela murdara arata ce au facut, mentioneaza Daily Mail. Din pacate, aceasta tulburare poate declansa obezitate si alte afectiuni la fel de grave, precum diabet de tip 2.

Horoscop 5 februarie 2022. Sansa uriasa de bani pentru unele zodii

Articole din aceeasi categorie