18.09.2024
Dedicație muzicală pentru familia PRO TV! Oleg și Alina Cuciuc, moment artistic, în direct la O Seară Perfectă - VIDEO

Pe 3 septembrie, Pro TV a marcat un moment special, aniversare celor 25 de ani de activitate. În cadrul emisiunii O Seară Perfectă, interpreții Alina și Oleg Cuciuc și-au exprimat aprecierea pentru familia Pro TV, aducând un omagiu muncii depuse de echipă de-a lungul anilor.

Alina Cuciuc a venit cu un mesaj cald în adresa postului TV: „Noi știm că la începutul lunii septembrie, familia Pro TV a împlinit un sfert de secol și noi ca și toată lumea care vă urmărește, care vă iubește, vă urăm mulți ani. În platoul O Seară Perfectă să aveți doar persoane dedicate, cu zâmbet, cu suflet mare, înălțători și mărinimoși”.

Sportul, o parte esențială din viața sa! Cum se menține în formă interpretul Igor Rusu - VIDEO

De asemenea, Oleg Cuciuc a adăugat: „Fără Pro TV, televiziunea n-ar exista. Tot timpul la Pro TV afli cele mai interesante și actuale știri. Pe toate planurile vă urăm prosperitate”.

Lenuța Burghilă, în febra pregătirilor pentru iarnă! Ce legume a pus la murat interpreta: „Un gospodar adevărat, neapărat trebuie să le aibă în beci” - VIDEO

Cei doi artiști au încheiat interviul din platoul O Seară Perfectă cu o dedicație muzicală pentru PRO TV.

Oleg și Alina Cuciuc sunt doi interpreți de muzică populară din Republica Moldova. Ei sunt căsătoriți de peste 30 de ani.

Avem eclipsă de Lună! Astrologul Corina Leonte îți spune ce trebuie de evitat în această seară: „În primul rând nu se...” - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie