25.07.2022
De ziua sa de nastere, Lia Taburcean a facut marele anunt! Interpreta este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi filmuletul emotionant: „Impartasim toate emotiile cu voi” - VIDEO

Chiar daca posteaza mai rar pe Instagram, interpreta Lia Taburcean adora uneori sa povesteasca intamplarile, trairile si experientele cu internautii. Recent, chiar de ziua sa de nastere, artista a anuntat ca trece printr-o perioada minunata in prezent. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos. 

Lia Taburcean a implinit 25 de ani. Si cu aceasta ocazie, interpreta a decis sa impartaseasca tuturor bucuria sa si a iubitului sau. 

Artista a publicat pe retelele sociale un videoclip, unde apare ea si iubitul sau intr-o atmosfera romantica. 

Valentin Uzun a fost omagiat! Vezi ce mesaj de felicitare a primit interpretul din partea fiicei sale, Amelia - FOTO

In filmuletul video putem observa un tort, cu cifrele 25 si desigur ca, burtica interpretei, care deja este destul de mare. 

„Pentru ca ne sunteti dragi, impartasim toate emotiile cu voi. Fetita sau Baietel?”, a scris interpreta in descrierea videoclipului sau. 

Fanii sai au ramas incantati de aceasta veste si s-au grabit sa o felicite pe interpreta. 

The Motans - lipsit de secrete. Ce pasiune neasteptata are interpretul

„Felicitari si sarcina cit mai usoara”, „Felicitari la patrat!!!”, „Dupa burtica, fetita”, „Sarcina usoara si un bebe sanatos”, „Felicitari!!! Sarcina si nastere usoara!!!”, „Ma faceti sa imi doresc si eu un copilas, felicitari sarcina usoara, draga Lia”, „Hopa, felicitari atat cu ziua de nastere, cat si cu bebelusul ce il porti sub inimioara!”, au scris internautii entuziasti. 

Ina Terescenco - pusa pe fapte bune! Ajutata de urmaritorii sai, bloggerita a facut un act de caritate. Vezi despre ce este vorba - VIDEO

Lia Taburcean este o cantareata renumita in tara noastra. In anul 2016 a devenit cunoscuta in Republica Moldova, Romania si alte tari, dupa succesul cu piesa „La nunta asta”.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie