24.07.2022
The Motans - lipsit de secrete. Ce pasiune neasteptata are interpretul

Denis Roabes, solistul trupei The Motans, are si alte pasiuni in afara de muzica. Proaspatul jurat de la Vocea Romaniei a dezvaluit ce ii place sa faca atunci cand are timp liber.

Denis Roabes a recunoscut ca pe langa muzica, are si alte pasiuni. Juratul Vocea Romaniei a vorbit despre acest subiect si a dezvaluit cu ce activitati ii place sa-si ocupe timpul liber.

Denis de la The Motans a spus care sunt pasiunile sale. Juratul Vocea Romaniei nu are secrete

A cunoscut succesul in Romania dupa ce a lansat piesa Versus si a transformat pasiunea pentru muzica intr-o adevarata cariera. Totusi, Denis Roabes mai are si alte inclinatii. La polul opus se afla stiintele exacte, despre care juratul Vocea Romaniei spune ca si-ar dori sa le studieze mai indeaproape.

„Am foarte multe chestii. Cred ca as studia mai mult stiintele exacte si cred ca as calatori mai mult. Continentul preferat ramane Europa. Imi place foarte mult sa calatoresc, sa cunosc oameni si sa cunosc bucataria locala. Imi place extrem de mult sa cunosc istoria unui orasel sau un satuc pe care il vad”, a dezvaluit solistul The Motans.

Antonia, dezvaluiri despre primii bani castigati inainte de a avea o cariera in muzica: „Alesesem drumul acesta pentru a ma putea intretine”

Care sunt calitatile cu care se mandreste Denis Roabes

Juratul Vocea Romaniei este impacat cu sine si nu considera ca ar trebui sa schimbe ceva la el. Atunci cand vine vorba de calitati, insa, Denis Roabes sustine ca pune mare pret pe sinceritate si incearca intotdeauna sa nu faca rau nimanui.

„Au fost multe momente in care nu neaparat am mintit, dar nu am spus adevarul pana la capat. Regula de baza ramane urmatoarea, te stradui sa nu faci rau nimanui niciodata. Dupa care, cand ai posibilitatea sa ajuti, daca ti se cere ajutorul, oferi ajutorul. Imi plac foarte mult oamenii si tind sa am incredere in ei. Si imi place foarte mult sa mananc. Bucataria italiana ma fascineaza foarte mult”, a spus artistul.

Cu toate ca a marturisit ca ii place mult sa manance, pentru a se mentine in forma, cantaretul face sport ori de cate ori are ocazia si este atent la ceea ce mananca.

„Ma stradui sa nu mananc mai nimic ce e prajit si nimic ce e gras”, a dezvaluit cantaretul.

Ce fel de copil a fost juratul de la Vocea Romaniei

Vedeta Pro TV si-a amintit despre copilarie si a recunoscut ca nu considera ca a fost cel mai cuminte baietel, in ciuda asigurarilor primite din partea parintilor.

Valentin Uzun a fost omagiat! Vezi ce mesaj de felicitare a primit interpretul din partea fiicei sale, Amelia - FOTO

„Parintii spun ca am fost un copil foarte dragalas. Eu nu prea ii cred. Cred ca eram foarte obraznic. Eram foarte deschis cu toata lumea. Acum cred ca sunt mai inchis in mine”, a adaugat Denis Roabes.

Articole din aceeasi categorie