23.07.2022
Ina Terescenco - pusa pe fapte bune! Ajutata de urmaritorii sai, bloggerita a facut un act de caritate. Vezi despre ce este vorba - VIDEO

Ina Terescenco este cunoscuta in mediul online pentru felul sau deschis de a fi. Face mereu glume si discuta fara a se sfii, pe orice tema isi doreste. Recent, bloggerita a postat pe pagina sa de Instagram mai multe videouri in care a aratat urmaritorilor sai cum a mers la una din prietenele sale din timpul scolii pentru a-i oferi un smartphone.

„Ajung la Alina, prietena mea din scoala care a avut operatie la cap. Are 4 copilasi. Eu am colectat bani si i-am luat telefon. Ea nu stie ca eu vin.”, a mentionat bloggerita.

Legenda boxului Mike Tyson este convins ca va muri „foarte curand”. Ce declaratii a facut vedeta - VIDEO

De asemenea Ina a multumit tuturor internautilor care au contribuit la colectarea banilor pentru procurarea telefonului. „Va multumesc din suflet celor care m-ati ajutat si i-am luat telefon.”

Intr-un alt instastory, Terescenco a publicat un filmulet cu reactia Alinei cand a vazut cadoul. Femeia era fericita si plina de emotii pozitive.

Ce sacrificii a facut Irina Rimes pentru a activa in domeniul muzicii. Dezvaluirile artistei: „Eu nu stiam atunci cum functioneaza lucrurile”

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Este cunoscuta pe Instagram, unde are o comunitate de peste 100 mii de urmaritori, dar si pe Tik-Tok, bucurandu-se de peste 10 milioane de aprecieri.

Arsenium - zi de nastere alaturi de cei mai apropiati prieteni! La petrecere a fost prezent si Radu Sirbu, fostul membru al trupei O-Zone: „De 20 de ani tot haiduc te stiu” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie