23.07.2022
Valentin Uzun a fost omagiat! Vezi ce mesaj de felicitare a primit interpretul din partea fiicei sale, Amelia - FOTO

Recent, cunoscutul interpret Valentin Uzun si-a sarbatorit ziua de nastere. Cu aceasta ocazie artistul a facut o postare in mediul online in care le-a multumit tuturor pentru urarile de bine pe care le-a primit.

„Multumesc mult dragi prieteni pentru frumoasele urari de bine in legatura cu ziua mea de nastere!! Va imbratisez si va doresc tot binele din lume!!”, a scris Valentin.

De asemenea acesta a publicat si o imagine adorabila alaturi de familia sa.

Cum isi mentine Anastasia Lazariuc silueta, la 68 de ani: „Sport nu fac, dar...”

Valentin Uzun a fost felicitat de mai internatiuni in mediul online, insa cea mai emotionanta urare a fost scrisa de fiica sa, Amelia.

„La multi ani taticu! Eu tare, tare te iubesc!”, a mentionat tanara artista si a postat o fotografie cu tatal sau de cand era mica.

„Joker” se intoarce! Ce onorariu va primi Joaquin Phoenix pentru film

Valentin Uzun are 3 copii. Cea mai mare fiica, Amelia are varsta de 12 anisori. Este copilul din casatoria interpretului cu soprana Ana Cernicova. Din cea de-a doua casnicie, barbatul are inca o fetita - Alisa si un baietel, Valentin.

Arsenium - zi de nastere alaturi de cei mai apropiati prieteni! La petrecere a fost prezent si Radu Sirbu, fostul membru al trupei O-Zone: „De 20 de ani tot haiduc te stiu” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie