12.06.2023
„De la vocea ta, toata seara am avut pielea de gaina!” Ana Cernicova - interpretare spectaculoasa! Vezi cum si-a impresionat fanii soprana - VIDEO

Fiind destul de activa in mediul online, soprana Ana Cernicova isi bucura adesea urmaritorii virtuali cu fotografii si videouri, de aceasta data si-a suprins fanii cu interpretarea spectaculoasa a piesei „Bohemian Rhapsody”.

De aceasta data, Ana, a aparut pe scena, unde a interpretat live cunoscutul hit: „Bohemian Rhapsody”. Soprana Ana Cernicova a atins perfect notele din mai multe octave, iar interpretarea a fost spectaculoasa.

„Uneori durerile pot fi greu de suportat...” Marcela Paladi - mai puternica ca niciodata! Este tanara care trece peste provocari, doar cu zambetul pe buze - VIDEO

Chiar daca are abia o zi de cand a fost publicata pe Instagram, piesa a reusit deja sa adune peste doua mii de aprecieri din partea internautilor.

Internautii au ramas incantati de felul in care Ana a interpretat cantecul, astfel acestia i-au lasat o multime de mesaje in sectiunea de comentarii: „Doamne ce frumos”, „Wow ce talent, bravo Ana!!! Ne mandrim cu tine!”, „Talent si foarte multa munca”,  „De la vocea ta, toata seara am avut pielea de gaina!”.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

Olia Tira, indragostita? Vezi ce a publicat interpreta pe Instagram: „Emani caldura si dragoste” - VIDEO

Anastasia Fotachi - moment emotionant! Ce a publicat bloggerita in mediul online la o luna de la nastere - VIDEO

Articole din aceeasi categorie