12.06.2023
Olia Tira, indragostita? Vezi ce a publicat interpreta pe Instagram: „Emani caldura si dragoste” - VIDEO

Olia Tira incalzeste inimile urmaritorilor sai cu video plin de caldura, din vacanta. Aceasta apare cu un zambet ca la Hollywood, iar in cel de-al doilea video cu un barbat de mana.

„Multumesc pentru fiecare clipa traita”,  a scris interpreta pe Instagram si a publicat un video in care se plimba intr-o barca, imbracata intr-un costum din doua piese, sacou fara maneci si pantaloni. Olia Tira si-a accesorizat tinuta cu o brosa, palarie si ceas de mana. 

Maggy Platon - dezvaluiri sincere! Afla cum se descurca bloggerita cu 3 copii. „Sa fi fost gemenii prima nastere cred ca nu aveam sa rezist...” - FOTO

La al doilea video, in care se plimba de mana cu un barbat, interpreta a scris: „Cu iubire intram intr-o noua saptamana. Va urez tuturor dragoste in inimi”. 

Internautii i-au lasat zeci de mesaje de admiratie in rubrica de comentarii a postarii: „Esti frumoasa si radiezi ca un soare”/„Frumoasa si fericita”/„Emani caldura si dragoste”, etc.

Anastasia Fotachi - moment emotionant! Ce a publicat bloggerita in mediul online la o luna de la nastere - VIDEO

Olia Tira este o cantareata din Republica Moldova. Impreuna cu formatia SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010, ce a avut loc la Oslo in Norvegia cu piesa Run Away.

Articole din aceeasi categorie