12.06.2023
Anastasia Fotachi - moment emotionant! Ce a publicat bloggerita in mediul online la o luna de la nastere - VIDEO

De o luna bloggerita Anastasia Fotachi si sotul ei, omul de afaceri Gabriel Stati sunt parintii unui baietel pe care l-au numit Alistar. Anastasia isi bucura urmaritorii cu noi detalii din viata lor privata, astfel, a decis sa publice un video plin de dragoste cu fiul lor.

Bloggerita a pregatit un bento tort, pe care scrie: „1 month”, care se traduce: „O luna”.

„Copilul acesta este minunat, el e tot o minune”. Olga Manciu a recunoscut ca fiul cel mic are autism. Bloggerita a rupt tacerea peste 7 ani - VIDEO

Deoarece inca nu a aratat fata bebelusului, aceasta i-a filmat picioarele langa tort, ulterior a publicat video pe pagina sa de Instagram si a scris: „One Happy Month with you Alistar”, care se traduce: „O luna fericita cu tine Alistar”.

Hipismul - de la pasiune, la job! Afla povestea femeii-politiste, Oxana Darii: „Dimineata mea incepe la ora cinci” - VIDEO

Peste 5 mii de internati i-au apreciat postarea, iar zeci au comentat activ: „Ce dragut ”/„La multe lunite sanatosele”/„Felicitari, ursulet micut”, etc.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss bikini Moldova" in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Articole din aceeasi categorie