12.06.2023
„Uneori durerile pot fi greu de suportat...” Marcela Paladi - mai puternica ca niciodata! Este tanara care trece peste provocari, doar cu zambetul pe buze - VIDEO

Marcela, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident, produs pe Viaduct, a publicat fotografii la story pe Instagram, in care are cupe provizorii, care au ajutat-o sa ajunga la inaltimea de 170 cm, prin care invata sa mearga din nou.

Marcela Paladi se descurca de minune cu cupele cu ajutorul carora invata sa mearga din nou, aceasta a ajuns deja la inaltimea sa initiala de 170 cm, pe care o avea si inainte de accident.

Tanara a postat cateva filmulete pe pagina sa de Instagram, unde deja se deplaseaza fara probleme, avand doar in maini doua carje ajutatoare. Marcela progreseaza frumos, iar zambetul de pe fata fetei nu dispare niciodata, chiar daca acest lucru nu este atat de usor, insa alaturi de ea este Livia, sora sa, care o incurajeaza sa depaseasca aceste momente dificile.

Marcela a mai postat un filmulet unde apare incercand sa se ridice de pe scaun, avand alaturi un medic care supraveghea momentul. 

Marcela se reabiliteaza intensiv si isi doreste sa ajunga mai repede sa se deplaseze de una singura, astfel vedem tot mai multe clipuri video din sala de forta unde apar tot mai multe secvente din timpul antrenamentelor.

Internautii sunt alaturi de tanara si ii lasa mereu mesaje de incurajare in sectiunea comentarii: „Uneori durerile pot fi greu de suportat. Dar tu stii ca nu esti singura si ca ai alaturi de tine multi oameni dragi”, „Bravo fiinta frumoasa si puternica!”, „Esti o motivatie pentru noi toate”, „Esti minunata, puternica, o fata nobila, multa admiratie”,doar cateva din sutele de mesaje pe care le primeste Marcela.

Svetlana Sainsus isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi cum a fost felicitata de catre fiica sa - VIDEO
Pe data de 6 februarie Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale si urmeaza luni intregi de reabilitare.

Anastasia Fotachi - moment emotionant! Ce a publicat bloggerita in mediul online la o luna de la nastere - VIDEO

Maggy Platon - dezvaluiri sincere! Afla cum se descurca bloggerita cu 3 copii. „Sa fi fost gemenii prima nastere cred ca nu aveam sa rezist...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie