14.07.2022
De la unul dintre cei mai frumosi barbati din Hollywood, la un vanzator obisnuit! Cum si de ce s-a distrus cariera de succes a actorului Armie Hammer: „A pierdut totul...”

Armie Hammer, in varsta de 35 de ani nu doar si-a pierdut familia, dar si banii - in prezent el se afla pe Insulele Cayman, unde lucreaza in calitate de vanzator.

„Realitatea este ca actorul in varsta de 35 de ani si-a pierdut toti banii si acum el incearca prin orice metode sa castige ceva pentru a-si intretine familia”, a scris o sursa pentru revista Variety.

Actorul nu mai este invitat sa joace in filme, dupa ce mai multe dintre fostele sale iubite l-au acuzat de viol si canibalism. Armie si-a stricat reputatia si si-a pierdut familia. Elizabeth Chambers, sotia lui, l-a parasit imediat dupa ce a aflat tot adevarul despre el. Adevarat ca Hammer in prezent incearca sa se impace si sa se intoarca la familia lui - a devenit cunoscut faptul ca pe Insulele Cayman el locuieste in apropiere de sotia si copiii sai.

Ii va lua Valea Karnaval locul Kseniei Borodina? Tanara a marturisit ca se vede gazda perfecta pentru DOM 2 - FOTO

Cariera sa Armie a inceput-o filmandu-se in diferite seriale - in anii 2000 el a aparut in calitate de personaj episodic in „Veronica Mars”, „Gossip Girl”, „Desperate Housewives”. In anul 2006 actorul a aparut in filmul „Flicka”. Apoi, actorul a avut o sansa unica, de a-l juca pe Batman in filmul „Justice League: Mortals”, dar, prin urmare a Writers Guild of America (greva scenaristilor) filmarile au fost anulate.

Cu toate acestea, acest lucru nu a afectat mult cariera lui Armie. El continua sa participe in diferite castinguri si aparea in filme si proiecte renumite, precum „The Social Network”, „Snow White and the Huntsman”, „The Lone Ranger”. 

Se asteapta o impacare? Dupa ce Elon Musk s-a despartit de actuala sa iubita, fosta lui partenera, la fel s-a separat de fata cu care avea o relatie - FOTO

Toata lumea l-a indragit pe Armie pentru frumusetea, talentul si comportamentul sau. Pentru multi el era un tata si un sot exemplu. In 2010 el s-a casatorit cu actrita si jurnalista Elizabeth Chambers. Cuplul au doi copii - un baiat si o fata. Hammer mereu publica pe retelele sociale fotogafii cu familia sa fericita. Faptul ca ceva nu era in regula cu el, nimeni nu stia si nici nu isi putea inchipui asa ceva. 

La inceputul anului 2021, pe Twitter, mai multe tinere care au avut candva relatii intime cu Hammer au inceput sa raspandeasca informatii groaznice legate de actor. Mesajele acestor tinere erau foarte ciudate - ele spuneau ca Armie isi dorea sa le bea sangele si sa le manance. Desigur, dupa toate aceste mesaje, sotia lui Hammer a plecat imediat de la el.

Pe masura ce trecea timpul, apareau noi detalii legate de psihicul sau instabil. Cel mai probabil ca Armie consuma substante narcotice. Insusi Hammer nega totul ce se scria atunci despre el. Cu toate acestea, el publica pe retelele sociale fotografii si videoclipuri ciudate si scria comentarii si mai ciudate: „Divortul este o veselie mare. Nu e atat de vesel precum drogurile desigur ca. Dar cred ca nimic nu poate fi comparat cu acestea”. 

Nadya Dorofeeva - imagini rare alaturi de noul sau iubit, Mihail Katsurin - FOTO

Printre acuzatiile de canibalism au aparut si acuzatii de viol: una dintre fostele sale iubite, Courtney Vucekovich a declarat reporterilor ca, dupa relatia cu actorul, ea a fost nevoita sa mearga la psiholog si sa faca un tratament, pentru ca suferea de atacuri de panica.

Hammer a pierdut contracte de milioane de dolari cu diverse companii cinematografice. A parasit proiectul „Shotgun Wedding”, unde trebuia sa joace cu Jennifer Lopez, a refuzat sa se filmeze in serialul despre scandalul Watergate si a refuzat sa se filmeze in continuarea senzationalului film „Call Me By Your Name”. In plus, agentia de actorie WME a reziliat toate contractele cu el.

Armie a fost, de asemenea, lipsit de mostenire. Se stie ca actorul este stranepotul magnatului petrolului, Armand Hammer.

Se pare ca toate aceste probleme si situatii neplacute l-au fortat pe Armie sa obtina un loc de munca in calitate de vanzator. Actorul insusi nu comenteaza toata aceasta situatie, insa avocatul sau, Andrew Brettler spune ca acele mesaje erau doar niste glume care au fost scrise de prietenii lui Hammer. 

Zodiile care nu impartasesc detalii despre viata privata

Articole din aceeasi categorie