14.07.2022
Nadya Dorofeeva - imagini rare alaturi de noul sau iubit, Mihail Katsurin - FOTO

Cuplul si-a confirmat relatia in luna iulie a acestui an.

Recent, cantareata ucraineana Nadya Dorofeeva a publicat o noua imagine romantica cu iubitul ei, restauratorul de la Kiev, Mihail Katsurin.

In fotografie, artista zambeste si intentioneaza sa-si sarute iubitul. Pentru plimbarea, Nadia a ales un look total black si o sapca de baseball drept accesoriu. Intre timp, Katsurin a purtat o sapca verde deschis.

Nadya Dorofeeva a restrictionat functia prin care urmaritorii sai virtuali ar putea comenta imaginea. Cu toate acestea, fotografia a acumulat peste 130 de mii de aprecieri in mai putin de o zi.

Se asteapta o impacare? Dupa ce Elon Musk s-a despartit de actuala sa iubita, fosta lui partenera, la fel s-a separat de fata cu care avea o relatie - FOTO

Cuplul si-a confirmat relatia in iunie 2022, dupa luni de zvonuri in mediul online. In luna martie a acestui an, Nadia Dorofeeva s-a despartit de fostul ei iubit, cantaretul ucrainean Volodymyr Dantes. In aceeasi perioada si Mihail Katsurin si-a anuntat divortul de fosta lui sotie.

Nadya Dorofeeva este o cantareata pop, designer de moda, blogger, actrita si fosta membra a trupei Vremya i Steklo.

Vlada Mardari - fata tatei! Ce felicitare emotionanta i-a dedicat prezentatoarea PRO TV tatalui ei si cum s-au fotografiat cei doi: „Este cel mai mare sustinator al meu, un tata grijuliu si un familist convins.” - FOTO

Articole din aceeasi categorie