14.07.2022
Ii va lua Valea Karnaval locul Kseniei Borodina? Tanara a marturisit ca se vede gazda perfecta pentru DOM 2 - FOTO

Celebra bloggerita Valea Karnaval isi doreste sa incerce o noua cariera in televiziune.

Renumita bloggerita Valea Karnaval, in varsta de 20 de ani, a atins rapid culmele succesului, faima si popularitatea si a devenit unul dintre cei mai bine platiti tik-tokeri conform Forbes.

Vedeta a reusit sa se lanseze si in muzica, actorie si chiar in scris, dar cu toate acestea, tanara a marturisit recent ca se vede intr-o noua activitate.

Se asteapta o impacare? Dupa ce Elon Musk s-a despartit de actuala sa iubita, fosta lui partenera, la fel s-a separat de fata cu care avea o relatie - FOTO

In noul numar al emisiunii Nocinoi kontakt de pe YouTube, Valea a recunoscut ca si-ar dori sa ii ia locul Kseniei Borodina in emisiunea Dom-2 si sa devina gazda proiectului.

„Ar fi cool si interesant. Deja vizualizez cum ma asez asemenea Olgai Buzova si incep discursul precum Ksenia. Ma incanta ideea” a spus Valya.

Nu se stie cum a reactionat Ksenia Borodina, care conduce emisiunea de 18 ani, la cuvintele bloggeritei , dar fanii fetei au remarcat ca ea a castigat deja suficienta experienta pentru a concura cu veteranii din show-business.

 „Valentina devine din ce in ce mai serioasa si mai frumoasa in fiecare an”, „Valya a castigat multa experienta in viata! Bravo!”, — au spus internautii.

Vlada Mardari - fata tatei! Ce felicitare emotionanta i-a dedicat prezentatoarea PRO TV tatalui ei si cum s-au fotografiat cei doi: „Este cel mai mare sustinator al meu, un tata grijuliu si un familist convins.” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie