14.07.2022
Se asteapta o impacare? Dupa ce Elon Musk s-a despartit de actuala sa iubita, fosta lui partenera, la fel s-a separat de fata cu care avea o relatie - FOTO

O coincidenta uimitoare are loc in relatia fostilor iubiti Elon Musk si Grimes. Recent, miliardarul s-a despartit de iubita sa Natasha Bassett, iar ulterior si cantareata Grimes s-a despartit de iubita sa.

Mass-media a adus la cunostinta in primavara anului 2022 ca dupa despartirea de Elon Musk, Grimes a inceput o noua poveste de dragoste cu o fata transgender, pe care o cheama Chelsea Manning. 

What Elon Musk's girlfriend thinks of baby number two with Grimes

Acum, dupa anuntul despartirii dintre Musk si iubtia sa, se pare ca si Grimes a ales sa puna punct relatiei sale. Fanii s-au grabit sa isi faca concluzii si considera ca cei doi ar putea incerca curand sa mai ofere o sansa relatiei lor. 

La doar 18 ani, visul sau a devenit realitate! Iuliana Beregoi a primit in dar un Porsche, iar fericirea sa n-are limite - FOTO/VIDEO

Desi formau un cuplu ciudat, multi nu se asteptau sa se desparta atat de repede, mai ales ca fiul lor, X AE A-Xii, are doar 1 an jumatate. Asadar, Elon Musk a anuntat ca el si Grimes s-au despartit, dar sunt in relatii bune. Ba mai mult, nu a numit-o chiar despartire, ci semi-separare.

 „Suntem semi-separati, dar inca ne iubim, ne vedem frecvent si suntem in relatii bune”, a declarat Musk pentru pagina New York Post.

Olga Verbitchi revine! Interpreta a anuntat ca in curand va lansa o noua melodie. Vezi cum suna un fragment din compozitia sa: „E despre ultima mea relatie...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie