11.07.2022
De la Jessica Simpson - la Britney Spears! Vezi cum aratau cele mai fatale blonde ale anilor 2000. Erau invidiate de toate fetele - FOTO

Cantareata Jessica Simpson, implineste astazi 42 de ani, iar in cinstea acestui eveniment, am decis sa iti reamintim cele mai stralucitoare si momorabile blonde ale anilor 2000.  

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Inca din copilarie, fata a incercat sa intre in lumea reflectoarelor, dar aceasta nu a acceptat-o ​​imediat.

Totusi, cand fata a implinit abia 19 ani, primele ei single-uri au inceput sa arunce in aer topurile, iar solicitarile de la radio au venit de la ascultatori care doreau sa auda melodiile lui Simpson.

Jessica a devenit instantaneu populara - si a primit imediat un disc de platina. Multi au remarcat nu numai talentul vocal al cantaretei, ci si aspectul ei dragut. O blonda stralucitoare cu ochi expresivi si un bust impresionant nu a putut sa nu atraga atentia.

Dupa cucerirea cu succes a musicalului Olympus, Simpson a inceput sa fie invitat la cinema si in ciuda faptului ca ratingul proiectelor a fost scazut, numarul fanilor fetei crestea constant. Astazi, Simpson creste trei copii.

Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Debutul Christinei Aguilera a inceput odata cu intrarea sa in clubul lui Mickey Mouse, alaturi de care a inceput sa mearga in turnee si sa inregistreze cantece pentru desenul animat. 

Totusi primul ei album de studio i-a adus faima mondiala. Piesele nu au parasit topurile mult timp, iar discurile s-au epuizat instantaneu. In varsta de doar 18, artista a devenit o gura de aer proaspat pentru ascultatori. 

 Britney Spears 

Britney Spears

Povestea lui Britney Spears este similara cu povestea Christinei Aguilera. Amandoua au inceput la un club Disney si au aparut adesea impreuna la televizor. 

Single-ul ei de debut Baby One More Time a ajuns in fruntea topurilor nu numai in SUA, ci si in Europa. Cateva luni mai tarziu, a lansat albumul Oops! Am facut-o din nou, un real succes.

Spears a devenit nu doar o persoana influenta in lumea muzicii, ci si un creator de tendinte in randul tinerilor. Fanii au incercat adesea sa-i repete look-urile si stilul de a se machia, iar tinutelesale au fost o adevarata revelatie.

Decupaje adanci, croptop-urile, pantaloni extrem de mici, toate au devenit tendinte pentru ca se gaseau in garderoba lui Spears. 

Gwen Stefani

Gwen Stefani's Style Evolution | Gwen stefani style, Fashion, Early 2000s  fashion

Gwen Stefani a fost una dintre cele mai de succes soliste ai anilor 90 si 2000. Fata, impreuna cu fratele ei, a cantat in grupul No Doubt, insa initial a cantat ca solista pe cont prorpiu. Cu toate acestea, dragostea pentru muzica si dorinta de a deveni celebra in industrie au fost mai puternice, asa ca aceasta aliniere nu a deranjat-o deloc. 

Producatorul trupei „Laskovii Mai” - declaratii surprinzatoare despre moartea renumitului interpret Iurii Shatunov: „Fiind intr-o stare foarte proasta, a mai cantat aproape o ora”

Adevarul e ca succesul sau a aparut atunci cand interpreta a inceput totul pe cont propriu, iar succesul sau nu s-a lasat prea asteptat. Cantecele sale  Don't Speak si Just a Girl sunt cunoscute de toata lumea astazi.

Paris Hilton

Paris Hilton

Este greu, ba chiar aproape imposibil sa negam influenta lui Paris Hilton asupra tinerilor din anii 2000. Celebra „blonda in ciocolata” si-a inceput cariera de model si a colaborat cu cele mai de succes agentii.

Hilton avea abia 20 de ani cand toate tabloidele au inceput sa vorbeasca despre ea. Fata a inceput sa joace in proiectul „The Simple Life”, unde, impreuna cu Nicole Richie, a incercat sa traiasca viata oamenilor obisnuiti. Acest spectacol a devenit instantaneu foarte popular - proiectul a durat 5 sezoane.

Aceste 3 reguli de stil o fac pe Meghan Markle sa arate mereu scump! Afla care sunt si incearca-le si tu - FOTO

 Mai tarziu, vedeta s-a interesat de film si muzica. Datorita ei au intrat in moda costumele din velur, strasurile si, in general, culoarea roz. Fanii erau innebuniti dupa Paris, asa ca au incercat sa-i adapteze tinutele revelatoare pentru viata de zi cu zi, iar cineva chiar si-a vopsit parul blond si a mers la solar pentru a deveni macar un pic asemanatoare ca vedeta ei preferata. 

Articole din aceeasi categorie