11.07.2022
Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

A venit vara, iar dupa multa vreme de stat in casa din cauza pandemiei, toata lumea a evadat la mare. Irina si Sergiu Kovalsky nu au stat prea mult pe ganduri si au plecat in vacanta. Unde au mers, dar si ce peripetii au intampinat vedeti in articolul de mai jos. 

Pentru ca creaza continut de calitate pe blog-ul lor de Instagram, Irina si Sergiu Kovalsky si-au anuntat vacanta printr-un videoclip exceptional.

„Atunci cand ai obosit foarte tare, de nicaieri apare o asemenea palarie magica.”, a scris interpreta.

Cei doi au optat pentru o vacanta de familie, alaturi de copii lor mai mari, mezina lor Anghelina fiind cea care a ramas acasa in grija buneilor.

Bruneta, tunsa bob si cu un stil libertin de invidiat! Valerie Lungu - de nerecunoscut la cel mai mare festival din Romania. Vezi aparitia ei - FOTO/VIDEO

Asadar, familia Kovalsky a ales o destinatie perfecta pentru vacantele cu copii, iar dupa cum probabil v-ati fi gandit, acestia au mers in Turcia, la un hotel all inclusive.

Pana a ajunge insa la destinatie, indragitul cuplu s-a confruntat cu griji si indoieli. Irina a povestit ca in repetate randuri le-a fost anulat zborul, iar acest lucru i-a facut sa se ingrijoreze de-a binelea.

Chiar si asa, grijile de inaintea zborului au fost compensate de o primire ca la carte din partea hotelului. Familia Kovalsky a fost intampinata cu flori si cu un personal de invidiat. 

Tatiana Maxian - mai sincera ca niciodata! Afla ce complexe are bloggerita: „Sa stii ca nu sunt eu ideala...” - FOTO

Serghei si Irina s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie